Χριστουγεννιάτικες επιλογές από την Παρουσίαση



Η Παρουσίαση, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, στολίζει χριστουγεννιάτικα το σπίτι σας, με υπέροχες ιδέες από εντυπωσιακά διακοσμητικά και πολυτελή είδη σερβιρίσματος που στόχο έχουν να φέρουν χαμόγελα και γιορτινή ατμόσφαιρα τόσο στον χώρο σας όσο και στη διάθεσή σας.

Αρωματικά κεριά με μαγεία Χριστουγέννων

Οι μυρωδιές από τα χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα αυτή την εποχή κατακλύζουν το σπίτι! Ωστόσο κάτι ακόμα λείπει για να συμπληρωθεί ένα πραγματικά χειμωνιάτικο και χριστουγεννιάτικο σκηνικό στο σαλόνι σας. Ένα αρωματικό κερί Christmas Magic από βάλσαμο και πεύκο με νότες σημύδας και ευκαλύπτου, μέσα σε ένα βάζο, που όταν ανάβει ευωδιάζει όλο το σπίτι. Η όσφρηση χαράσσει το μονοπάτι των αναμνήσεων, ειδικά όταν τα αρωματικά κεριά έχουν για επωνυμία, την εξαιρετική Yankee Candle, που προσφέρει αρώματα που ταξιδεύουν, μέσα σε ένα πολυτελές βάζο που επαναχρησιμοποιείται!

Κηροπήγιο εξαιρετικής πορσελάνης

Κηροπήγια ψηλά ή χαμηλά, με μεγάλα κεριά ή ρεσώ, στην Παρουσίαση σίγουρα θα βρείτε κάτι που να σας ταιριάζει. Τα Χριστούγεννα η συλλογή μεγαλώνει, γίνεται πιο χαρμόσυνη και εορταστική. Το συγκεκριμένο κηροπήγιο για ρεσώ της Asa Selection, υιοθετεί έναν πιο minimal χαρακτήρα, σε λευκό και χρυσό. Χαρίστε το στους αγαπημένους σας ή ακόμα και στον εαυτό σας!

Κούπες για απολαυστικά ροφήματα

Η ποικιλία από κούπες στην Παρουσίαση καλύπτει κάθε στυλ και διάθεση. Μονόχρωμες, φλοράλ, μίνιμαλ, παραδοσιακές ή ολόλευκες, μικρές και μεγαλύτερες αποτελούν ιδανικό δώρο σε συγκεκριμένο πλαίσιο τιμών, πάντα στην πιο φίνα πορσελάνη για μεγαλύτερη απόλαυση.

Η χριστουγεννιάτικη πορσελάνινη κούπα της ανανεωμένης συλλογής Villeroy & Boch, διπλής όψεως (δείτε εδώ), θα γίνει προέκταση του χεριού σας φέτος τα Χριστούγεννα, για να απολαμβάνετε όπως ακριβώς πρέπει το αγαπημένο σας ρόφημα ή θα αποτελέσει μία διακοσμητική ιδέα για να στολίσετε το τραπεζάκι του σαλονιού σας!

Χριστουγεννιάτικες πιατέλες, μία κλασική προσθήκη που εντυπωσιάζει

Πιατέλες από πορσελάνη, γυαλί, κρύσταλλο ή μεταλλικές για όλες τις χρήσεις. Κλασσικές ή μοντέρνες, φυσικά και εποχικές, εορταστικές που ομορφαίνουν το χώρο ακόμα και όταν δεν σερβίρετε κάτι σε αυτές. Επιλέγουμε την πιατέλα της Villeroy & Boch από την συλλογή Annual Christmas Edition και σας την προτείνουμε με πολλή αγάπη για να στολίσετε ακόμα περισσότερο την χριστουγεννιάτικη γωνιά του σαλονιού σας!

Μπείτε στο parousiasi.gr στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Παρουσίασης και απολαύστε την χριστουγεννιάτικη συλλογή 2020. Η παραγγελία θα έρθει στην πόρτα σας σε πολυτελή και εντυπωσιακή συσκευασία δώρου!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.