Σκηνές camping και φακοί led για ασφαλέστερες στιγμές στην ύπαιθρο



Επιλέξτε τις καλύτερες και ανθεκτικότερες σκηνές κάμπινγκ και αξεσουάρ για την υπαίθρια εμπειρία σας, όλες τις εποχές του χρόνου από το πληρέστερο ηλεκτρονικό κατάστημα Survival! 

Εκτός από τις καλοκαιρινές σας διακοπές είναι πολλοί οι λόγοι για να κατασκηνώσετε στην ύπαιθρο. Και για να γίνει αυτό χρειάζεστε εκτός από σκηνή κι άλλα αξεσουάρ για άνεση, ασφάλεια και πρακτικότητα.

Ποια σκηνή θα σας βολέψει;

Σκηνή 4 ατόμων με πόρτες, παράθυρα και συστήματα εξαερισμού. Μία ποιοτική σκηνή σε προσιτή τιμή που στήνεται σε λίγα μόλις λεπτά και θα γίνει το προσωρινό σπίτι σας. 

Από την GRASSHOPPERS, με δωρεάν μεταφορικά για όλη την Ελλάδα. Online αγορά με ένα κλικ εδώ.

Σκηνή Pinguin Serac από τις νέες αφίξεις Survival

Aπό την πρωτοποριακή PINGUIN, η σκηνή Serac κερδίζει το ενδιαφέρον με την χωρητικότητα για τις αποσκευές και την επίστρωση πολυουρεθάνης που εμποδίζει υγρασία και βρόχινο νερό να την διαπερνά. Το δάπεδό της έχει επίστρωση Ripstop, ώστε να αντέχει στα σκληροτράχηλα εδάφη και να μην σκίζεται, ενώ τα παράθυρα αερίζουν καλά την σκηνή και κλείνουν με velcro για περισσότερη ασφάλεια. Ιδανική για χρήση οποιαδήποτε εποχή του χρόνου. Περισσότερα από εδώ.

Σκηνή για τις διακοπές σας

Η σκηνή PANDA JUNIOR BREEZE είναι ιδανική για τις καλοκαιρινές διακοπές σε ελεύθερο ή σε οργανωμένο camping, κατάλληλη για 3 άτομα, με παράθυρα και μπροστινό χώρο υποδοχής. Με σίτες και μεγάλα ανοίγματα. Δροσερός ύπνος και άνεση όταν είστε ξαπλωμένοι. Πλένεται πανεύκολα με λάστιχο.

Αξεσουάρ που θα χρειαστείτε κατά την παραμονή σας στην σκηνή:

Φακός led

Ένας φακός είναι πάντα απαραίτητος για να μπορείτε να έχετε ορατότητα την νύχτα για κάθε ανάγκη που θα παρουσιαστεί. Διαμόρφωση του φωτός σε πλήρη 3D μοτίβα, για βέλτιστο και σταθερό φως ακριβώς εκεί που χρειάζεται. Σας προτείνουμε τον φακό λεντ NEBO TOOLS που αντέχει όχι μόνο στα χτυπήματα αλλά και στο νερό. Με διπλή χρήση σαν φως εργασίας και σαν φως φαναριού εδώ βρίσκονται οι καλύτεροι φακοί led.

Sleeping bags

Εξίσου απαραίτητος ο υπνόσακος μέσα στον οποίο θα κοιμάστε χωρίς να σας ενοχλεί τίποτα, ακόμα και έξω από την σκηνή. Στην μεγάλη ποικιλία Survival θα βρείτε φθηνούς και ποιοτικούς υπνόσακους, κατάλληλους ακόμα και για συνθήκες παγετού.

Backpacks

Η κατάλληλη τσάντα πλάτης με εργονομικές θήκες για να τοποθετείτε όλα τα αξεσουάρ του κάμπινγκ και τα δικά σας προσωπικά σας είδη για την εξόρμηση ή τις διακοπές σας. Βρείτε αδιάβροχα backpacks στην χωρητικότητα που τα χρειάζεστε. 

Περισσότερες αγορές, Survival Club. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2108011763.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.