2+1 κομψές ιδέες για τη διακόσμηση του τοίχου σας



Η διακόσμηση του τοίχου σας είναι πολύ καθοριστική για όλο το σκηνικό του χώρου σας. Είτε είναι το γραφείο σας είτε είναι το σαλόνι, μπορείτε να βρείτε πολύ ιδιαίτερες ιδέες για να δώσετε χρώμα και άποψη. 

Οι φωτοταπετσαρίες τοίχου, οι πίνακες σε καμβά και τα ξύλινα πόστερ είναι μερικά κομμάτια τέχνης που μπορούν να κοσμήσουν τον χώρο σας με τον καλύτερο και πιο εναλλακτικό τρόπο.

Εμπνεόμαστε από το Think Art και σας προτείνουμε 2+1 όμορφες και περίτεχνες ιδέες.

Φωτοταπετσαρίες 

Κάντε το σαλόνι σας ένα μέρος στο οποίο η σκέψη σας θα φεύγει! Θα μπορείτε να χαλαρώνετε με το φυσικό τοπίο να σας περιστοιχίζει χωρίς να γίνεται κουραστικό. Η φωτοταπετσαρία με αφηρημένη αναπαράσταση που είναι παρμένη από φυτά και λουλούδια θα κάνει έναν κεντρικό χώρο ιδιαίτερο και μοναδικό.

Πίνακας σε καμβά 

Οι πίνακες του Βίνσεντ Βαν Γκογκ, του Ολλανδού ζωγράφου που τα έργα του επιλέγονται κατά κόρον για οικίες και επαγγελματικούς χώρους, αποτελούν μοναδική επιλογή αν είστε φιλότεχνος. Ο πίνακας αυτός πωλείται σε ξύλινο καμβά και απεικονίζει το έργο του καλλιτέχνη βάζο με ίριδες, που δημιουργήθηκε σε μία ιδιαίτερα κρίσιμη εποχή όταν νοσηλευόταν στο άσυλο Saint-Rémy. Βρείτε τον πίνακα εδώ σε 8 διαφορετικές διαστάσεις.

Ξύλινο πόστερ

Το ξύλινο πόστερ Αρμονία είναι κατασκευασμένο από πιστοποιημένη plywood ξυλεία. Πρόκειται για ένα απολύτως φυσικό προϊόν, γι’ αυτό και κάθε πόστερ είναι μοναδικό. Διακοσμήστε μια γωνιά του σπιτιού σας με τις ισορροπημένες αυτές αποχρώσεις και κερδίστε τις εντυπώσεις. 

Περισσότερες ιδέες στο thinkart.gr.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.