Μήνυμα Παναγιότατου Οικουμενικού Πατριάρχη προς την ακαδημαϊκή κοινότητα του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας



Η ακαδημαϊκή κοινότητα του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας δέχτηκε με μεγάλη συγκίνηση και χαρά τις ευχές που απέστειλε με βιντεοσκοπημένο μήνυμα για το νέο έτος ο Παναγιότατος Οικουμενικός Πατριάρχης και Επίτιμος Διδάκτορας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας κκ Βαρθολομαίος. Ο Παναγιότατος ανέγνωσε μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας για επιστροφή στην ομαλότητα, έπειτα από ένα δύσκολο 2020, ενώ επεσήμανε ότι η γνώση και η επιστήμη αποτελούν τη μεγάλη δύναμη της εποχής. Τόνισε ότι τα Πανεπιστήμια, ως πεδία παραγωγής και καλλιέργειας επιστημονικής γνώσης, οφείλουν να λειτουργούν και ως χώροι ανθρωπιστικής Παιδείας.

Το μήνυμα του Παναγιότατου αναμεταδόθηκε στην εορταστική διαδικτυακή εκδήλωση του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας «Ενεργειακές Επενδύσεις και Περιβάλλον» που συντόνισε ο Διευθυντής του Π.Μ.Σ. και Κοσμήτορας της Σχολής Επιστημών Υγείας, καθηγητής Κωνσταντίνος Τσανακτσίδης, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 31 Δεκεμβρίου.

3 σχόλια στο άρθρο “Μήνυμα Παναγιότατου Οικουμενικού Πατριάρχη προς την ακαδημαϊκή κοινότητα του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας

  1. Απο μακρυά και αγαπημένοι ,αν έλθεις προς τα δώ,σε βλέπω με φτερά να ανεβοκατεβαίνεις.,σαν τους περίφανους αετούς της περιοχής!!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.