Πως θα επιλέξετε το σωστό στρώμα για τον ύπνο σας



Δύσκολα περνάει ένα 24ωρο χωρίς ύπνο! Ο ύπνος αποτελεί ένα πολύτιμο αγαθό που πρέπει να εκμεταλλευόμαστε όλοι στον υπέρτατο βαθμό. Οι 8 ώρες ύπνου καθημερινά κάνουν την καθημερινότητα πιο εύκολη και πιο χαρούμενη. 

Στον δρόμο προς αυτήν την συνθήκη, η επιλογή ενός ποιοτικού και σωστού στρώματος θα σας προσφέρει αναρίθμητα οφέλη. Στην μεγάλη ποικιλία Marketstrom θα βρείτε στρώματα ύπνου μονά, υπέρδιπλα & ημίδιπλα στρώματα και διπλά με χαρακτηριστικά και λεπτομέρειες που ταιριάζουν στις φυσικές καμπύλες του σώματός σας και υποστηρίζουν σωστά την σπονδυλική στήλη.

Αναρωτηθείτε πριν την αγορά τι σας κάνει να θέλετε νέο στρώμα; Η φθορά του παλιού, κάποια προβλήματα στη μέση, η δυσκολία στο να βολευτείτε στον ύπνο σας; Έχοντας απαντήσεις, η επιλογή του καινούργιου στρώματος μπορεί να γίνει πιο εύκολα.

Τι επιλογές έχετε

Ο βασικός διαχωρισμός στρωμάτων είναι η σκληρότητά τους. Το αν ένα στρώμα θα είναι σκληρό, μέτριο ή μαλακό. Ακόμα και η στάση του ύπνου παίζει ρόλο στην τελική επιλογή.

Για παράδειγμα τα παιδιά που αγαπούν να κοιμούνται μπρούμυτα χρειάζονται ένα μονό στρώμα με ελατήρια, αρκετά σκληρό. Το στρώμα Air Bio με το πλεκτό ύφασμα που είναι αδιαπέραστο από ακάρεα θα γίνει μία απολαυστική αγκαλιά για το νεανικό σώμα.

Αν κοιμάστε στο πλάι τότε το στρώμα σας θα πρέπει να είναι φιλικό στους ώμους και τους μηρούς. Γι’ αυτό ένα στρώμα με μέτρια σκληρότητα είναι η καλύτερη επιλογή. Δείτε εδώ το στρώμα TERRA με ελατήρια Advanced Pocket Springs, με 8 χρόνια εγγύηση.

Τέλος, υπάρχουν και τα στρώματα, χωρίς ελατήρια, τα Latex Memory, τα οποία αποτελούν μία καλή και οικονομική επιλογή. Το στρώμα ECO FOAM 7 ΖΩΝΕΣ θα καλύψει τις ανάγκες σας. Μπορείτε να το βρείτε σε 9 διαστάσεις.

Δώστε ένα boost στην ποιότητα του ύπνου

Εκτός από το στρώμα, είναι απαραίτητο να επιλέξετε και τα σωστά λευκά είδη από βαμβακερά υλικά, τα οποία βοηθούν σε έναν ποιοτικό ύπνο, που ανακουφίζει το σώμα. Η υφή τους είναι πολύ απαλή και η σύστασή τους προάγει την υγιεινή σας.

Περισσότερα στρώματα, σε πολύ καλές τιμές με εγγυήσεις χρόνων, Market Strom.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.