Διευκρινίσεις και λεπτομέρειες των διοργανωτών για τη διαμαρτυρία με αυτοκινητοπομπή στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας



Αγαπητές και Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Θέλουμε να καταστήσουμε σαφές ότι: Η διαμαρτυρία της 04-01-2021 που οργανώσαμε όλοι μαζί οι σύλλογοι και παραγωγικοί φορείς του τόπου, αφορά τα πρόσθετα μέτρα οικονομικής στήριξης που διεκδικούμε και όχι τα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας που λαμβάνονται για την προστασία της Δημόσιας Υγείας, τα οποία μας βρίσκουν απολύτως σύμφωνους.

Πρόκειται για μια διαμαρτυρία που επιθυμούμε να γίνει μακριά από κομματικές και ιδεολογικές σκοπιμότητες σε ήρεμο κλίμα, με κόσμια συμπεριφορά και τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα κατά του Covid-19.

Μόνο με την αξιοπρεπή στάση μας μπορούμε να διασφαλίσουμε το δίκαιο των αιτημάτων μας.

Η αυτοκινητοπομπή θα ακολουθήσει την πορεία από τον κόμβο της ΖΕΠ έως τον κόμβο του κτιρίου της Περιφέρειας.
** Θερμή παράκληση: Δεν κατεβαίνουμε από τα αυτοκίνητα ώστε να μην δημιουργήσουμε κυκλοφοριακό πρόβλημα.

Με εκτίμηση, Οι Συμμετέχοντες στην διαμαρτυρία

Εμπορικός Σύλλογος Κοζάνης, Εμπορικό Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ν. Κοζάνης, Σύνδεσμος Καφετεριών και Εστίασης Κοζάνης «Ερμής», Εμπορικός Σύλλογος Πτολεμαϊδας, Σωματείο χωρών Εστίασης Εορδαίας, Σύλλογος Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων Δυτικής Μακεδονίας, Σύνδεσμος Επαγγελματοβιοτεχνών Ν. Κοζάνης, Σύνδεσμος Υδραυλικών Κοζάνης, Σωματείο κουρέων κομμωτών Κοζάνης, Σύλλογος κομμωτών Εορδαίας, Σωματείο Υποδηματοποιών Κοζάνης, Μελισσοκομικός Σύλλογος, Κυνηγετικός Σύλλογος, Όμιλος Δικυκλιστών Κοζάνης Ο.ΔΙ.ΚΟ, Σύλλογος Αυτοκινητιστών ΤΑΞΙ Κοζάνης, Εργατικό Κέντρο Κοζάνης, Σύλλογος Εκπαιδευτικών Α’ βάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης, ΕΛΜΕ Κοζάνης, Εμπορικός Σύλλογος Αιανής, Εμπορικός Σύλλογος Σιάτιστας, Εμπορικός Σύλλογος Σερβίων, Εμπορικός Σύλλογος Βελβεντού.

2 σχόλια στο άρθρο “Διευκρινίσεις και λεπτομέρειες των διοργανωτών για τη διαμαρτυρία με αυτοκινητοπομπή στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.