Τι ανέφερε ο Νίκος Χαρδαλιάς για την εικόνα των κρουσμάτων που παρουσιάζει η Π.Ε. Κοζάνης



Όσον αφορά στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης, μετά από εισήγηση της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων και κατόπιν ομόφωνης απόφασης, παρατείνονται τα πρόσθετα περιοριστικά μέτρα στους Δήμους Κοζάνης, Εορδαίας και Βοΐου μέχρι την Τετάρτη 6 Ιανουαρίου στις 6 το πρωί, διότι το επιδημιολογικό φορτίο και όλοι οι δείκτες στην περιοχή παραμένουν σε υψηλά επίπεδα παρά τη μικρή μείωση των ενεργών κρουσμάτων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δήμος Κοζάνης έχει αυτή τη στιγμή 96 ενεργά κρούσματα, όταν είχε 152 πριν μια εβδομάδα περίπου, ο Δήμος Εορδαίας έχει 73 ενεργά κρούσματα από 115 που είχε στις 23 Δεκεμβρίου και ο Δήμος Βοΐου 34 από 35 κρούσματα που είχε στις 23 Δεκεμβρίου. Πολλά από αυτά τα κρούσματα είναι νέα και αυτό μας προβληματίζει και ήταν ένα από τα κριτήρια που οδήγησε την Επιτροπή να προχωρήσει στην παράταση των μέτρων.

Ταυτόχρονα όμως, αποφασίστηκε ομόφωνα η άρση των μέτρων για τους Δήμους Σερβίων και Βελβεντού, καθώς σε αυτούς τους δύο Δήμους ο αριθμός των ενεργών κρουσμάτων είναι δύο και τρία αντίστοιχα, χωρίς να έχουν καταγραφεί νέα κρούσματα την τελευταία εβδομάδα.

2 σχόλια στο άρθρο “Τι ανέφερε ο Νίκος Χαρδαλιάς για την εικόνα των κρουσμάτων που παρουσιάζει η Π.Ε. Κοζάνης

  1. Μόνο μια ερώτηση :
    Γιατί δεν εφαρμόζουν τα μέτρα ότι πήραν στην Δαμασκηνιά ; Κανέναν να μην μπαίνει και ούτε να φεύγει από την πόλη του

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.