Δήμος Εορδαίας: Καμία πληροφόρηση από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Πολιτείας για το αν θα υπάρξει ή όχι εκ νέου παράταση στο lockdown της Π.Ε. Κοζάνης



Ενημέρωση από το Δήμο Εορδαίας σχετικά με τη διεξαγωγή ή όχι της Λαϊκής Αγοράς Πτολεμαΐδας στις 30-12-2020.

Αντιλαμβανόμενοι το δικαιολογημένο ενδιαφέρον καθώς και την αγωνία, τόσο από πλευράς εκθετών όσο και από πλευράς πολιτών για την διεξαγωγή ή όχι της Λαϊκής Αγοράς Πτολεμαΐδας, αύριο 30-12-2020, θέλουμε να ενημερώσουμε ότι μέχρι και αυτή την ώρα και ενώ κατεβλήθησαν πολλές προσπάθειες από πλευράς Δήμου Εορδαίας, δυστυχώς δεν υπάρχει καμία πληροφόρηση από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Πολιτείας, για το αν θα υπάρξει ή όχι εκ νέου παράταση της Δ1α/ΓΠ.οικ. 83416 (ΦΕΚ Β’ 5725/24-12-2020) Κοινής Υπουργικής Απόφασης, για έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας στην Π.Ε. Κοζάνης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Ο Δήμος Εορδαίας θα ενημερώσει με Δελτίο Τύπου, τους πολίτες και τους ενδιαφερόμενους εκθέτες, αμέσως μόλις υπάρξει η επίσημη απόφαση από πλευράς των αρμόδιων οργάνων.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.