Τα «Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα» του Δήμου Γρεβενών – Δείτε το βίντεο



Μέσω της σύγχρονης τεχνολογίας, ο Δήμος Γρεβενών αναβιώνει φέτος τα Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα διαδικτυακά ανταποκρινόμενος στα υγειονομικά μέτρα που είναι σε εφαρμογή για την αντιμετώπιση της διασποράς του κορονοϊού.

Αφουγκραζόμενοι την εσωτερική μας ανάγκη για τον εορτασμό των παραδοσιακών μας εθίμων που προαναγγέλλουν το χαρμόσυνο μήνυμα της Γέννησης του Θεανθρώπου, σας παρουσιάζουμε ένα εορταστικό βίντεο με μαγνητοσκοπημένο οπτικοακουστικό υλικό που μας έστειλαν οι ίδιοι οι συμμετέχοντες από το σπίτι και με ασφάλεια.

Τα «Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα του Δήμου Γρεβενών» περιλαμβάνουν το παραδοσιακό “Καλήν Εσπέραν Άρχοντες” που το τραγουδά η 10χρονη Μαρίλια, μαθήτρια της Ε΄ Τάξης του Δημοτικού, ενώ αμέσως μετά ακολουθούν τα “Ποντιακά Κάλαντα των Χριστουγέννων” που τα ερμηνεύει με τη συνοδεία λύρας ο 19χρονος συντοπίτης μας μουσικός κ.Μάριος Παυλίδης, φοιτητής στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Ο Δήμος Γρεβενών οφείλει να εκφράσει ολόθερμα τις ευχαριστίες του στους δυο νεαρούς συνδημότες μας για την πολύτιμη βοήθειά τους στην πραγματοποίηση του συμβολικού αυτού εορταστικού βίντεο, στέλνοντας παράλληλα σε όλες τις Γρεβενιώτισσες και σε όλους τους Γρεβενιώτες τις πιο εγκάρδιες ευχές του για Καλά Χριστούγεννα και Καλές Γιορτές.

Γραφείο Τύπου
Δημάρχου Γρεβενών

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.