1.700.000 ευρώ από το Υπουργείο Εσωτερικών στο Δήμο Καστοριάς για τα χρέη στη ΔΙΑΔΥΜΑ-Μεγάλη οικονομική ανάσα για το Δήμο.
-Πολύ μεγάλο το όφελος για τους δημότες με μειώσεις δημοτικών τελών.
-Η δήλωση του Δημάρχου Καστοριάς, Γιάννη Κορεντσίδη

Έχοντας ως δύο από τις βασικές αρχές του Συνδυασμού μας, τη νοικοκυροσύνη και την αποτελεσματικότητα, καταφέραμε έπειτα από πολλές και επίπονες προσπάθειες, με αθόρυβες και μεθοδικές κινήσεις, να εξασφαλίσουμε από το Υπουργείο Εσωτερικών επιχορήγηση ποσού 1.700.000 ευρώ περίπου για να ξεχρεώσουμε το υπέρογκο χρέος προς τη ΔΙΑΔΥΜΑ Α.Ε. (Διαχείριση Απορριμμάτων Δυτικής Μακεδονίας Α.Ε.), που “παραλάβαμε” όταν αναλαμβάναμε τα καθήκοντά μας στο Δήμο Καστοριάς το Σεπτέμβριο του 2019.

Πρόκειται για μία μεγάλη οικονομική ανάσα για το Δήμο Καστοριάς, όμως το μεγαλύτερο όφελος αφορά τους ίδιους τους δημότες, οι οποίοι θα ωφεληθούν με σημαντικές μειώσεις στα δημοτικά τέλη.

Ευχαριστώντας θερμά τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Τάκη Θεοδωρικάκο και τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου κ. Μιχάλη Σταυριανουδάκη, θέλω να τονίσω ότι παρά τη δύσκολη συγκυρία που βιώνουμε εδώ και δέκα μήνες από την πρωτοφανή πανδημία και τις παρενέργειές της, κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν, για να διεκδικήσουμε, να απαιτήσουμε και να εξασφαλίσουμε ότι καλύτερο για το Δήμο και τους δημότες της Καστοριάς.

2 σχόλια στο άρθρο “1.700.000 ευρώ από το Υπουργείο Εσωτερικών στο Δήμο Καστοριάς για τα χρέη στη ΔΙΑΔΥΜΑ

  1. Για άλλη μια φορά στην Ελλάδα δικαιώνονται οι κακοπληρωτες..χρωστά στην εφορία θα σου κάνουν έκτρωση θα στα σβήσουν ..άμα είσαι καλόπληρωτες στα αρχιt,@$ ας μη πλήρωνες στην ώρα του…εχεις τραπεζικό δάνειο δε πληρώνεις κατι θα γινει..πληρωνεις πάρε μ@#€κ@..ετσι και στη διαδιμα στα πληρώνει ο κρατικός κουρβανας ..οι άλλοι δήμοι που είναι ενταξη ας πρόσεχαν..δύο μέτρα και δύο σταθμά σε αυτό Κο&€#λο που λέγετε Ελλάδα και πάντα την πληρώνουμε αυτοί που είναι ενταξη με της υποχρεώσεις τους
    Υγ μη πάει να πληρώσει κανείς τέλη κυκλοφορίας..κάτι μου λέει ότι στο τέλος όσοι δε πληρώσουν στη ώρα τους να τους κάνουν και μειωση..

    1. Ετσι εξηγείται η υπογεννητικότητα στη χώρα μας.Μεγάλο το ποσοστό εγκύων ελληνίδων με χρέη στην εφορία.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.