Σύλληψη 51χρονου στην Καστοριά για κλοπή από σούπερ μάρκετ – Εξιχνιάστηκε απάτη και υπεξαίρεση στα Γρεβενά



Σύλληψη 51χρονου στην Καστοριά για κλοπή από σουπερ μάρκετ

Συνελήφθη στις 22-12-2020 το μεσημέρι στην Καστοριά, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, 51χρονος ημεδαπός για κλοπή.

Συγκεκριμένα, χθες το μεσημέρι, ο ανωτέρω αφού εισήλθε σε κατάστημα – σούπερ μάρκετ στην Καστοριά, προσποιούμενος τον πελάτη, αφαίρεσε από αυτό διάφορα προϊόντα, χωρίς να καταβάλει το αντίστοιχο αντίτιμο. Τα αφαιρεθέντα προϊόντα αφού κατασχέθηκαν, αποδόθηκαν σε εκπρόσωπο του καταστήματος.

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καστοριάς, ενώ η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Εξιχνιάστηκε απάτη και υπεξαίρεση στα Γρεβενά

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 20χρονου

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Γρεβενών εξιχνιάσθηκε απάτη και υπεξαίρεση, που διαπράχθηκε στα Γρεβενά και σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία σε βάρος 20χρονου ημεδαπού.

Συγκεκριμένα, χθες (22-12-2020) το απόγευμα στα Γρεβενά, ημεδαπός κατήγγειλε ότι εξαπατήθηκε από τον 20χρονο, καθώς, από το Δεκέμβριο του 2019 μέχρι το Δεκέμβριο του τρέχοντος έτους, του απέσπασε συνολικά το χρηματικό ποσό των 22.000 ευρώ, παρουσιάζοντάς του ψευδή γεγονότα ως αληθινά, ενώ υπεξαίρεσε και ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, τον οποίο ακόμα δεν του έχει επιστρέψει.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Γρεβενών, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.