Άρωμα Χριστουγέννων σε Καστοριά και Γρεβενά – Η «Μαγική Λιμνοπολιτεία» και οι «Χριστουγεννιάτικες Γειτονιές» αφήνουν τις καλύτερες εντυπώσειςΜία φανταστική “Μαγική Λιμνοπολιτεία” στολίζει το Δημαρχείο Καστοριάς!

Ένας εντυπωσιακός διάκοσμο έχει διαμορφώσει το χώρο του Δημαρχείου Καστοριάς, όπου έχει στηθεί μία μίνι “Μαγική Λιμνοπολιτεία”, δίνοντας μία εορταστική εικόνα στο πνεύμα των ημερών και στέλνοντας ένα χαρμόσυνο μήνυμα αισιοδοξίας στους πολίτες που αυτές τις μέρες κυκλοφορούν στους δρόμους της πόλης.

Σημειώνεται ότι όλες αυτές οι κατασκευές μαζί και με άλλες τόσες είχαν σχεδιαστεί και προορίζονταν να εμπλουτίσουν το θεματικό εορταστικό πάρκο “Μαγική Λιμνοπολιτεία” που χάρισε πέρυσι μοναδικές στιγμές και πολλά χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους, ενώ φέτος δεν ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί λόγω των περιοριστικών μέτρων που υπάρχουν.

Έχοντας πρώτο μέλημα αυτή τη στιγμή την προστασία της δημόσιας υγείας, ελπίζουμε να τα χαρούν όλοι περαστικοί με την ευχή του χρόνου να στηθεί μία φανταχτερή Μαγική Λιμνοπολιτεία που θα απολαύσουν ξανά μικροί και μεγάλοι.

Γρεβενά: Εντυπωσιακές οι “Χριστουγεννιάτικες Γειτονιές” των Δημοτών μας

Τις καλύτερες εντυπώσεις αφήνει σε κάθε συνδημότη ο εξαιρετικός χριστουγεννιάτικος διάκοσμος που κοσμεί τις τελευταίες ημέρες πολλές μονοκατοικίες και οικοδομές των Γρεβενών, χαρίζοντας απλόχερα έναν ιδιαίτερα λαμπρό και εορταστικό τόνο στην πόλη μας.

Η συγκεκριμένη δράση, που αποτελεί μια αξιέπαινη πρωτοβουλία των ίδιων των πολιτών, εκπέμπει από μόνη της μηνύματα χαράς και αισιοδοξίας αλλά και τόνωσης του ηθικού που όλοι μας έχουμε ανάγκη αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε.

Ο Δήμος Γρεβενών οφείλει να εκφράσει ένα μεγάλο και ειλικρινές ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στις “Χριστουγεννιάτικες Γειτονιές” και σε αυτή την αξιόλογη ενέργεια των συμπολιτών μας που έγινε πραγματικά με πολλή αγάπη και μεράκι και η οποία σίγουρα δεν περνά απαρατήρητη.

Καλούμε όλους τους δημότες μας, εφόσον το επιθυμούν, να στείλουν ηλεκτρονικά στο Γραφείο Τύπου του Δήμου Γρεβενών και στο email apogaitan@gmail.com, φωτογραφίες από τις δικές τους “Χριστουγεννιάτικες Γειτονιές” σε πόλη και χωριά ώστε να αναρτηθούν εν συνεχεία στη σελίδα μας στο Facebook καθώς στο site του Δήμου που είναι το www.dimosgrevenon.gr.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.