«Σκληρό» lockdown για την Δυτική Αττική εισηγούνται οι ειδικοί – Ανοιχτό παραμένει το θέμα για την Κοζάνη και άλλες «κόκκινες» περιοχές



Ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο η συνεδρίαση της Επιτροπής Επιστημόνων του Χάρτη Υγειονομικής Ασφάλειας και Προστασίας από τη λοίμωξη COVID – 19, η οποία προηγήθηκε, και η συνεδρίαση της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας, η οποία ακολούθησε, με την εισήγηση των ειδικών επιστημόνων προς τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, να συστήνει την εφαρμογή πιο αυστηρού lockdown για την περιοχή της Δυτικής Αττικής.

Σύμφωνα με τις καλά πληροφορημένες πηγές του parapolitika.gr, η περίπτωση της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, όπως επίσης εκείνες άλλων «κόκκινων» Περιφερειακών Ενοτήτων της χώρας μας, ιδιαίτερα της βόρειας Ελλάδας, παραμένουν ανοιχτές, προκειμένου οι ειδικοί επιστήμονες των δύο επιτροπών να εκτιμήσουν τα επιδημιολογικά δεδομένα των αμέσως προσεχών ημερών, πριν λάβουν τις αποφάσεις τους για τις σχετικές εισηγήσεις τους προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Από τα parapolitika.gr

2 σχόλια στο άρθρο “«Σκληρό» lockdown για την Δυτική Αττική εισηγούνται οι ειδικοί – Ανοιχτό παραμένει το θέμα για την Κοζάνη και άλλες «κόκκινες» περιοχές

  1. Το πολιτικο...κόστος

    - Edit

    Απαντήστε

    Ολα γινονται για το πολιτικο κοστος!!
    Οταν οι σερρες χτυπουσαν κατοσταρια κρουσματα καθημερινα,δεν πηραν σκληροτερα μετρα!γιατι;γιατι απο κει ειναι ο λιπαρχος καραμαλακος,ο βουτυρομπεμπες!
    Οταν η ημαθεια χτυπουσε κατοσταρια κρουσματα καθημερινα,δεν πηγε ο ραμπο- τζαμπο να τους τραβηξει το αυτι!
    Γιατι;γιατι απο κει ειναι ο χρυσοχοιντις!
    Ας παμε στην Κοζανη,να δειξουμε την μαγκια μας,να τους ξανακλεισουμε εντελως!
    Κοζανιτες ειναι αυτοι,ζουν στον τελευταια περιφερεια της Ελλαδος,την πιο φτωχοποιημενη!
    Και οι ντοπιοι πολιτικαντιδες της αχρηστειας;
    Θα σκυψουν το κεφαλι,θα ακουσουν τα εξ αμαξης απο τον γυρολογο της πολιτικης,μπορει να πεσει και κανενα ” χαστουκι” για την τιμη των οπλων!
    Το πολιτικο κοστος!
    Το μαζεμα των σκουπιδιων κατω απο το χαλι!
    Αυτο σημαινει πολιτικο κοστος!
    Θυσιαστε σημερα πολιτικουλιδες της ν.δ την αξιοπρεπεια,οχι την δικη σας, την ανυπαρκτη,αλλα την αξιοπρεπεια ενος πληγωμενου λαου!
    Το μονο που κανετε,τοπικοι εκλεγμενοι,ειναι οι φωτογραφιες σας,στους διαδρομους υπουργειων με τους θυρωρους αυτων και να γινεστε ταχυδρομοι των αυτονοητων!
    Αν ειστε παλικαρια,αν εχετε λιγο ανθρωπινο τσαμπουκα,σημερα να υποβαλλετε τις παραιτησεις σας,μπροστα στον γυρολογο,πασοκονεοδημοκρατη υπουργακο,πριν σας παραιτησει εκεινος,λογω ανυπαρξιας σας πολιτικης!
    Ιδου η Κοζανη!Ιδου και το πηδημα( η μαγκια σας)
    Αιντε!Μονο να βγαζετε λογους και να τους διανθιζετε με λογοτεχνικες κορωνες και παρολες!
    Εσεις οι λαλιστατοι,οι ταχυδρομοι του αυτονοητου,θα βρειτε δυο λεξεις να ορθωσετε,μπροστα στον γυρολογο του τσιρκονισταν(αχρηστειας) δυο λεξεις η θα τρεμετε σαν τα μπακακά μετα την βροχη;
    Πρεπει να γινει η εισπηδηση του νεροπιστολερο στην Κοζανη,ενος εκλεγμενου στην αθηνα και στα γιαννιτσα,για να σας κανει ντα!
    Εσας που εκλεγεστε στην Κοζανη;
    Το πολιτικο κοστος!
    Το Αγος της πολιτικης σας αχρειστιας,δεν θα το σηκωσουν στις πλάτες τους οι Κοζανιτες!
    Το πολιτικο κοστος( ο ραγιαδισμος απο το 1828 μεχρι σημερα2020)

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.