Φιλοπρόοδος Σύλλογος Κοζάνης: Κοινωνική δράση Χριστουγέννων «Δημήτρης Δαϊρούσης»



Γίνεται γνωστό ότι η κοινωνική ομάδα του Συλλόγου, στα φετινά Χριστούγεννα προετοιμάζει, με όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα, τα δέματα που θα παραδώσει την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2020, σε οικογένειες με οικονομική δυσκολία, για το γιορτινό τραπέζι του δεκαπενθήμερου καθώς και γιορτινά δώρα στα παιδιά του Δεκατιανού, που φροντίζουμε να στηρίζουμε σε όλη τη διάρκεια του έτους, για έβδομη συνεχόμενη χρονιά.

Διαχρονικοί αρωγοί αυτής μας της προσπάθειας, επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον τόπο μας, αλλά και αλληλέγγυοι συμπολίτες μας.

Στο πλαίσιο της παραπάνω δράσης, παρουσιάζουμε στα τοπικά ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ενημέρωσης, τη φετινή, γιορτινή μας κάρτα ευχών, με θέμα την υπέροχη, φθινοπωρινή μας αυλή, που αναδεικνύει η εξαιρετική φωτογραφική ματιά του συντοπίτη μας Αργύρη Καραμούζα, με αποτυπωμένο το μήνυμα της συγκυρίας που βιώνει ο σύγχρονος άνθρωπος και που οφείλει να επαναπροσδιορίσει το ρόλο και τις ιεραρχήσεις του, για έναν βιώσιμο πλανήτη που με ασφάλεια και σεβασμό, θα παραδοθεί στις επόμενες γενιές.

Τέλος, αφιερώνουμε την εξελισσόμενη κοινωνική μας δράση στη μνήμη του Δημήτρη Δαϊρούση που λίγες μέρες πριν, έφυγε άκαιρα από κοντά μας και που τα τελευταία χρόνια συστηματικά μας στήριζε, δίνοντας στη δράση αυτή το όνομα του.

Γιατί μπορεί να φεύγουμε από τη ζωή, η πατημασιά μας όμως παραμένει και όσο πιο ισχυρό, τόσο πιο αναλλοίωτο είναι το αποτύπωμα, που αφήνει σ’ αυτούς που μένουν.

Το Δ.Σ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.