Κικίλιας: «Στο κόκκινο Αττική, Κοζάνη και άλλοι νομοί – Προειδοποίηση για αυστηρά τοπικά lockdown»



Ο υπουργός Υγείας χαρακτήρισε σοβαρή την κατάσταση σε Κοζάνη και Δυτική Αττική και γι’ αυτόν τον λόγο συνεδριάζει η επιτροπή λοιμωξιολόγων αυτή τη στιγμή. Θυμίζουμε πως σήμερα ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 1.190 κρούσματα σε όλη τη χώρα.

Ο κ. Κικίλιας ανέφερε ακόμη ότι η κατάσταση είναι επιβαρυμένη σε Κιλικίς, Ξάνθη, Γρεβενά, Ροδόπη Θεσσαλονίκη, Κοζάνη, Πέλλα, Λάρισα και προειδοποίησε εμμέσως με σκληρά τοπικά lockdown.

«Αν επιδεινωθούν τα επιδημιολογικά δεδομένα, θα επαναξιολογηθούν τα μέτρα. Να παρακαλέσω θερμά τους πολίτες που δεν συμμορφώνονται και επιβαρύνουν το σύστημα υγείας, να σκεφτούν πολύ προσεκτικά τι μπορεί αυτό να επιφέρει στην επιδημιολογική κατάσταση της χώρας», είπε ο κ. Κικίλιας. «Να υπερασπιστούμε τον κόπο και την προσπάθεια των πολιτών» συνέχισε ο υπουργός Υγείας.

Πηγή: iefimerida.gr

3 σχόλια στο άρθρο “Κικίλιας: «Στο κόκκινο Αττική, Κοζάνη και άλλοι νομοί – Προειδοποίηση για αυστηρά τοπικά lockdown»

  1. ΟΥΤΕ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΛΟ ΕΠΑΙΖΕΣ,ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΙΚΤΡΟΣ ΣΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ.
    ΟΥΤΕ ΝΑ ΒΟΣΚΗΣΕΙΣ ΠΡΟΒΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΙΚΑΝΟΣ.

    1. Να αναζητηθούν ευθύνες για τους ανεπαρκής ελέγχου σχεδόν μηδενική άφαντοι όλοι στα γραφεία απ το πρωί μέχρι το άλλο πρωί και αγκαλιά με τα καλοριφέρ και το κινητό στο χέρι.

  2. Ηρθε λοιπον η μεγαλη ωρα κυριε υπουργε,μαζι με ολο το υπουργικο συμβουλιο,τους συμβουλους των υπουργειων σας,τον πρωθυπουργο σας και τους λοιμωξιολογους σας να κανετε πρωτοι το εμβολιο σε ζωντανη μεταδοση μεσω των ΜΜΕ που σας στηριζουν για να δωσετε το καλο παραδειγμα σε ολους.
    Παρακαλω να κανετε το κανονικο εμβολιο και οχι κανενα ορο μουφα,γιατι δεν ειναι να σας εμπιστευεται κανενας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.