Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Κοζάνης για τη δέσμευση Χρυσοχοΐδη που αφορά το νέο βαθμολόγιο του αστυνομικού προσωπικού



Η ένωση μας χαιρετίζει τη δήλωση-δέσμευση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ, η οποία έγινε στο πλαίσιο της συζήτησης του νομοσχεδίου «Ρυθμίσεις σωφρονιστικής νομοθεσίας, διατάξεις για το Ταμείο Προνοίας Απασχολουμένων στα Σώματα Ασφαλείας και λοιπές διατάξεις αρμοδιότητας Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη» και αφορά στην κατάρτιση και προώθηση Προεδρικού Διατάγματος για το νέο βαθμολόγιο του αστυνομικού προσωπικού.

Με την εξέλιξη αυτή,η πολυετής προσπάθεια της Ομοσπονδίας μας να πείσει την Πολιτική και Φυσική Ηγεσία, ότι απαιτείται ένα νέο βαθμολόγιο που θα δίνει ελπίδα και προοπτική στην Ελληνίδα και τον Έλληνα Αστυνομικό,έρχεται όλο και πιο κοντά.

Περιμένουμε τις αμέσως επόμενες μέρες να θεσμοθετηθεί με την μορφή προεδρικού διατάγματος. Επίσης, να σας υπενθυμίσουμε ότι ο Έλληνας Αστυνομικός σε αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση που βιώνουμε σαν χώρα από την υγειονομική κρίση καθώς και μετά τις τελευταίες εξελίξεις στις περιοχές του Έβρου,των νησιών του βορείου Αιγαίου από τις μεταναστευτικές ροές, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή. Για τους λόγους αυτούς ζητούμε να αποζημιωθούν όλοι οι αστυνομικοί, για την υλική ζημία, αλλά και για την βλάβη που έχουν υποστεί από το 2019 και εντεύθεν, με τις διαρκείς αποφάσεις περί αναστολής των αδειών τους από την Υπηρεσία, επιβάλλοντάς τους πρόσθετη εργασία και ανατρέποντας κάθε οικογενειακό τους προγραμματισμό.

Ως Έλληνες Αστυνομικοί είμαστε περήφανοι για το λειτούργημα που επιτελούμε και οι όποιες μικρό πολιτικές σκοπιμότητες δεν μας αγγιζουν.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                  Ο Γενικός Γραμματέας
Ζήσης ΛΙΑΚΟΣ               Νικόλαος ΠΕΣΛΗΣ

2 σχόλια στο άρθρο “Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Κοζάνης για τη δέσμευση Χρυσοχοΐδη που αφορά το νέο βαθμολόγιο του αστυνομικού προσωπικού

  1. Εμ βεβαια εχετε κανει τεραστιο εργο στην κατατρομοκρατηση των ελληνων πολιτων,πρεπει να σας αμοιψει ο προισταμενος σας για τους κοπους σας.

  2. Ω!ρε λεβεντες του αρινταγα!!

    - Edit

    Απαντήστε

    Περιμενετε να ελθει σημερα,ο ραβε, ξηλωνε!
    Και μετα να τον ευχαριστησετε!
    Πριν ελθει,αρχισατε τα γλυκαναλατα,τα γλουρσπ!γλουσρπ!
    Τυχαια;
    Αρχισατε το γλειψιμο πριν πιασει το ψαλιδι!
    Ε! Ρε! Κατι παλικαρια!
    Κλαρινο σημερα στον πολιτικο γυρολογο της πολιτικης προστασιας( περιφερομενης λοταριας!)

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.