Εργοστάσιο ηλεκτρικών αυτοκινήτων φτιάχνει στην Ελλάδα η γερμανική Next.e.GO SE – Αυτή είναι η επένδυση που ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης



Τη δρομολόγηση δημιουργίας εργοστασίου ηλεκτρικών αυτοκινήτων στην Ελλάδα σηματοδοτεί η «Επιστολή Πρόθεσης Συνεργασίας» που θα υπογραφεί την Τετάρτη μεταξύ της Enterprise Greece και της Next.e.GO SE, παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Μετά το project της VW στην Αστυπάλαια, αλλά και τις επενδύσεις στην Ελλάδα της Microsoft και της Pfizer στη Θεσσαλονίκη, έρχεται μια ακόμη εταιρεία-κολοσσός να επενδύσει στη χώρα μας.

Η Next e.go παράγει ηλεκτρικά αυτοκίνητα και, όπως προανήγγειλε ο πρωθυπουργός στη Βουλή, η σημαντική αυτή επένδυση θα αφορά τον χώρο της ηλεκτροκίνησης.

Σύμφωνα με την πρόσκληση, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης στη 1:00 το μεσημέρι θα παρουσιαστούν τα βασικά σημεία της συνεργασίας, όπως αυτά αναλύονται στην «Επιστολή Πρόθεσης Συνεργασίας».

Στη διαδικτυακή εκδήλωση τη σχετική επιστολή θα υπογράψουν ο υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για την Οικονομική Διπλωματία, Κώστας Φραγκογιάννης, και ο διευθύνων σύμβουλος της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας, καθηγητής Ulrich Hermann, ενώ θα παρίσταται ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Αδωνις Γεωργιάδης και ο αναπληρωτής υπουργός, Νίκος Παπαθανάσης.

Πηγή: iefimerida.gr

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Εργοστάσιο ηλεκτρικών αυτοκινήτων φτιάχνει στην Ελλάδα η γερμανική Next.e.GO SE – Αυτή είναι η επένδυση που ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης

  1. Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΑΝΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΤΗΣ,ΟΠΩΣ ΠΧ ΤΗΣ SIEMENS.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.