Με 3 κρεβάτια ξεκινά τη λειτουργία της η ΜΕΘ στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης



Με τις πρώτες 3 κλίνες ξεκινά την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2020, την λειτουργία της, στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης η ΜΕΘ, όπου σήμερα, πραγματοποιήθηκαν και τα εγκαίνια, με την τέλεση του αγιασμού.

Με 2 εντατικολόγους 1 αναισθησιολόγο και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου ξεκινά την λειτουργία της η ΜΕΘ, που θα βρίσκεται στο Πανελλαδικό σύστημα και θα έχει την δυνατότητα να νοσηλεύει διασωληνωμένους, όταν παραστεί ανάγκη.

Στη λειτουργία των κλινών ΜΕΘ, αναφέρθηκε και ο Γενικός Γραμματέας Υγείας κ. Γιάννης Κωτσιόπουλος, οποίος βρέθηκε το πρωί της περασμένης Τετάρτης μαζί με τον Διοικητή της 3ης Υ.Π.Ε. Παναγιώτη Μπογιατζίδη, τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ Νικόλαο Παπαευσταθίου, στο Νοσοκομείο Κοζάνης κατά την διάρκεια προγραμματισμένες επίσκεψης τους στο πλαίσιο της επίβλεψης και συντονισμού της διαχείρισης των υποδεχόμενων ύποπτων και επιβεβαιωμένων κρουσμάτων covid 19.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ: Σύνταξη- Δέσποινα Αμαραντίδου

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.