Η Perseus Racing Fsae Team του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας ζητάει νέα μέλη για την στελέχωση της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2020- 2021



Η Perseus Racing Fsae Team του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας ζητάει νέα μέλη για την στελέχωση της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2020- 2021.

Θες να δουλέψεις με αφοσίωση? Θες να ζήσεις την πρόκληση?

Είσαι φοιτητής και ενδιαφέρεσαι για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό? Θες να μελετήσεις τον σχεδιασμό , την προώθηση και την κατασκευή ενός αγωνιστικού αυτοκινήτου? Θες να διευρύνεις τις γνώσεις σου? Θες να ζήσεις από κοντά την εμπειρία τουFormula Student?

Αν ναι ,τότε αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να συμπληρώσεις την αίτηση σου για μια από τις υποομάδες στο παρακάτω

Link: https://bit.ly/2JzjRHm

Οι αιτήσεις θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι 31/12.

Η PERSEUS Racing Team ιδρύθηκε το 2014 στα Κοίλα Κοζάνης και ανδρώθηκε από μια ομάδα φοιτητών. Ως στόχο της έχει τον σχεδιασμό, την κατασκευή και την προώθηση ενός αγωνιστικού μονοθέσιου. Δύο από τα project που έχει υλοποιήσει είναι ο Dedalus και ο Dedalus Evo , τα οποία έχουν αγωνιστεί στο Βεράνο της Ιταλίας το 2017 και 2018 αντίστοιχα. Πλέον έρχεται να προστεθεί ένα ακόμη project στην οικογένεια των μονοθέσιων της ομάδας το τρίτο μέλος ο Icarus.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.