Το «Όλοι μαζί μπορούμε» στηρίζει το Συσσίτιο του Δήμου Κοζάνης



Ο Δήμος Κοζάνης στέκεται αρωγός στους δημότες, παρέχοντας εκατοντάδες μερίδες φαγητού σε καθημερινή βάση μέσω του συσσιτίου, αλλά και της τράπεζας τροφίμων.

Την ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο της πανδημίας που διανύουμε, το συσσίτιο του Δήμου Κοζάνης συνεχίζει απρόσκοπτα τη λειτουργία του, φτάνοντας καθημερινά στα σπίτια των πολιτών με συμμάχους επιχειρήσεις, συλλόγους και μεμονωμένους πολίτες.

Σε αυτό το πλαίσιο το «Όλοι μαζί μπορούμε» παρακολουθώντας τις εξελίξεις και γνωρίζοντας τις δυσκολίες που προκαλεί η πανδημία, προσέφερε στο Δήμο Κοζάνης μεγάλο όγκο τροφίμων, που παραδόθηκαν από το σούπερ μάρκετ My Market. Στόχος η υποστήριξη των κοινωνικών δομών και η κάλυψη των υφιστάμενων αναγκών.

Η εν λόγω πρωτοβουλία αποτελεί ένα εξαιρετικό παράδειγμα αλληλεγγύης, αλλά και αξιέπαινης πολιτικής εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Σε αυτή την κατεύθυνση αυτό ο Δήμος Κοζάνης εκφράζει τις θερμότερες ευχαριστίες του στο πρόγραμμα «Όλοι μαζί μπορούμε», δεσμευόμενος για την απρόσκοπτη συνέχιση του έργου του.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.