Υπογραφή 5 εκ. ευρώ για τη συμμετοχή της Περιφέρειας στο Ταμείο Ανάπτυξης Δυτικής Μακεδονίας

Την εκταμίευση συνολικά 5 εκ. ευρώ από τον Τοπικό Πόρο Ανάπτυξης για τη συμμετοχή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στη σύσταση και λειτουργία του Ταμείου Ανάπτυξης Δυτικής Μακεδονίας (Τ.Α.Δ.Υ.Μ), προωθεί η Περιφερειακή Αρχή με την υπογραφή των αντίστοιχων ενταλμάτων από τον Περιφερειάρχη Γιώργο Κασαπίδη.

Έχουν ήδη ολοκληρωθεί οι συζητήσεις με την Αναπτυξιακή Τράπεζα και έχει συμφωνηθεί ο τρόπος συνεργασίας και ο τρόπος λειτουργίας του Ταμείου.

Αυτή συνίσταται στην παροχή επιχειρηματικών δανείων μέχρι ύψους 50 χιλ. ευρώ με τραπεζικά κριτήρια και επιδότηση επιτοκίου από το ίδιο ταμείο.

Σύμφωνα με το κανονιστικό πλαίσιο και τον προγραμματισμό, το αργότερο έως τις αρχές του νέου έτους θα έχει ολοκληρωθεί η προετοιμασία, για να ακολουθήσουν αμέσως μετά οι σχετικές προσκλήσεις συμμετοχής, των ενδιαφερομένων επιχειρηματιών στο σχετικό πρόγραμμα.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το ποσό συμμετοχής της στο εν λόγω ταμείο, η Περιφέρεια το αντλεί κατά τα ¾ (4 εκ. ευρώ) από το λογαριασμό του Τοπικού Πόρου Ανάπτυξης της Π. Ε. Κοζάνης και κατά το ¼ (1 εκ ευρώ) από τον αντίστοιχο λογαριασμό της Π. Ε. Φλώρινας.

 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Vet Plus | Πρόγραμμα διαχείρισης αιγοπροβάτων από τον κτηνίατρο Νικόλαο Καραλίγκα στην Κοζάνη
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.