Νεστόριο: «Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 57 ετών ο εμπνευστής του River Party



Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 57 ετών, στην Νορβηγία όπου ζούσε τα τελευταία χρόνια, o Δημήτρης Κουτσομύτης, ο πρωτεργάτης και ο εμπνευστής της ιδέας του River Party.

Ο Δημήτρης Κουτσομύτης γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Νεστόριο Καστοριάς. Από μικρή ηλικία είχε μεγάλη αγάπη για την μουσική και το 1978, μαζί με άλλους φίλους του από το Νεστόριο, ξεκίνησαν δειλά-δειλά τον θεσμό, ο οποίος με τα χρόνια οργανώθηκε περισσότερο και ενέπνευσε την διοργάνωση αντίστοιχων δράσεων σε πολλές περιοχές της χώρας.

Σε ηλικία 33 χρονών, μετανάστευσε στην Νορβηγία, προκειμένου να ασχοληθεί με την γούνα, αλλά στη συνέχεια ασχολήθηκε με τη φωτογραφία.

Ο Δήμαρχος Νεστορίου Χρήστος Γκοσλιόπουλος, αναφέρει για το θάνατο του Δημήτρη Κουτσομύτη: «Έφυγε άδικα και πρόωρα ένας ακόμη νέος άνθρωπος, ένας δικός μας άνθρωπος. Ο φίλος όλων, ο συμπατριώτης, ο δημιουργικός άνθρωπος, αυτός που πριν πολλά χρόνια πρωτοστάτησε στην διοργάνωση του River Party με τη μορφή που γνωρίζουμε και βιώσαμε τόσα χρόνια.

Είναι απώλεια για το Νεστόριο και την Καστοριά. Το ήρεμο, φιλικό, ευγενικό και χαμογελαστό πρόσωπο του, θα μείνει χαραγμένο στη μνήμη όσων τον γνώρισαν Καλό ταξίδι Δημήτρη!».

ΣΟΦΙΑ ΖΟΥΖΕΛΗ – ΕΡΤ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.