Αλλάξτε το μπάνιο σας με μία ολοκληρωμένη πρόταση επίπλων Papapolitis!



Ο χώρος υγιεινής σε ένα σπίτι συνήθως τελειοποιείται από τους πρώτους. Ένα δωμάτιο γεμάτο από πρακτικότητα, λειτουργικότητα και αισθητική, με πολλούς αποθηκευτικούς χώρους που μπορεί να σχεδιαστεί όπως επιθυμείτε.

Τι θα λέγατε για μερικές έτοιμες προτάσεις σε μπαταρίες μπάνιου, αξεσουάρ μπάνιου, νιπτήρα και έπιπλα μπάνιου αλλά και μπανιέρα με υδρομασάζ από την εταιρεία Papapolitis, σε οικονομικές τιμές και άμεση αποστολή στην πόρτα σας;

Από τον οίκο Nove

Μία πλήρης πρόταση από καθρέπτη, νιπτήρα και βάση επίπλου στα φυσικά χρώματα του ξύλου. Πρόκειται για μία μοντέρνα σύνθεση που έχει δημιουργηθεί με γνώμονα την ποιότητα και την αισθητική. Βρίσκεται σε προσφορά, δείτε περισσότερα εδώ.

Στο κάτω μέρος έχετε τη δυνατότητα να αποθηκεύσετε λευκά είδη, όπως πετσέτες ή προσωπικά αντικείμενα αλλά να τοποθετήσετε ό,τι επιθυμείτε στην μεγάλη επιφάνεια. 

Η προσφορά που θα βρείτε ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων!

Σύνθεση μπάνιου κομπλέ, vintage 

Το πλήρες σετ επίπλου μπάνιου Euterpe είναι πανέμορφο, με παραδοσιακές και vintage επιρροές και πρόκειται να προσδώσει μία καλαίσθητη πινελιά στον χώρο της υγιεινής σας.

Από τον οίκο Furnibath μπορείτε να αγοράσετε σε ανταγωνιστική τιμή online τον καθρέπτη και την βάση επίπλου.

Μπανιέρα υδρομασάζ

Για να τελειοποιηθεί το μπάνιο σας το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε ποια μπανιέρα υδρομασάζ θα τοποθετήσετε. Εξοικονομήστε χώρο με την γωνιακή μπανιέρα από τον οίκο Novellini, σε προσφορά που ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων! Special Offer από εδώ.

Για ακόμα πιο απαιτητικούς καταναλωτές, που ψάχνουν για αισθητική και ευελιξία, η μπανιέρα υδρομασάζ ασύμμετρη 150×90 από ακρυλικό υλικό, γίνεται δική σας σε προσφορά. Περισσότερα εδώ από τον οίκο Jacuzzi.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.