Αναστολή λειτουργίας Υπηρεσιών του Δήμου Εορδαίας λόγω κρουσμάτων κορονοϊού

Ο Δήμος Εορδαίας ενημερώνει ότι κατόπιν:

Tης εισήγησης του Ιατρού Εργασίας.

Tης υπ. αριθμ. πρωτ. 209/1-12-2020 έγγραφης γνωμοδότησης της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Κοζάνης και στα πλαίσια των εκτάκτων μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 (Κοινή Υπουργική Απόφαση Αριθμ. Δ1 α/ΓΠ.οικ.: 76629 ΦΕΚ 5255/Β/28-11-2020),
αναστέλλεται η λειτουργία των υπηρεσιών που στεγάζονται η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών και η Διεύθυνση Περιβάλλοντος, Καθαριότητας & Ποιότητας Ζωής (1ο χλμ. Πτολεμαΐδας – Ασβεστόπετρας / πρώην στρατόπεδο Καπετάν Φούφα), έως και την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2020, λόγω ανεύρεσης θετικών κρουσμάτων Covid-19 σε εργαζόμενους.

Να σημειωθεί ότι στους χώρους όπου στεγάζονται οι εν λόγω υπηρεσίες πραγματοποιήθηκε απολύμανση, σε εφαρμογή των προβλεπομένων από τα πρωτόκολλα υγειονομικού περιεχομένου, με σκοπό την απόλυτη διασφάλιση της υγείας των εργαζομένων καθώς και των πολιτών.

Οι προαναφερόμενες υπηρεσίες θα επαναλειτουργήσουν από τη Δευτέρα 7-12-2020.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.