Αναπηρικά καροτσάκια – Μύθοι και αλήθειες: Που θα βρείτε το κατάλληλο



Το ότι χρειάζεστε αναπηρικά καροτσάκια ή νοσοκομειακά κρεβάτια για κατ’ οίκον εξυπηρέτηση ή μετακίνηση εκτός σπιτιού δεν σημαίνει ότι είστε παράλυτος. Αλλά ακόμα κι αν συμβαίνει αυτό είτε εκ γενετής, είτε προέκυψε στη διάρκεια της ζωής, τότε μπορείτε να υποστηρίξετε άψογα αυτή την κατάσταση με ειδικά βοηθήματα. 

Στην ANG Medicals σας προσφέρουμε λύσεις εκεί που νομίζετε ότι δεν υπάρχουν σε κάθε μόνιμο ή περιστασιακό πρόβλημα μετακίνησης.

Ποιοι είναι οι συνηθέστεροι μύθοι για τα αναπηρικά καροτσάκια; Σπάστε τα ταμπού!

Η χρήση ενός αμαξιδίου δεν συνεπάγεται ότι το άτομο που το χρησιμοποιεί είναι παράλυτο. Πολλοί χρήστες είναι σε θέση να περπατήσουν με βοήθεια και χρειάζονται το αναπηρικό καροτσάκι για να νιώθουν πιο ανεξάρτητοι, ειδικά σε έναν δημόσιο δρόμο.

Δεν είναι σύμβολο αδυναμίας αλλά αυτονομίας, γι’ αυτό επιλέξτε το δικό σας βοήθημα για να μετακινείστε όπως πραγματικά αξίζετε!

Αναπηρικό αμαξίδιο απλού τύπου

Το πτυσσόμενο αμαξίδιο είναι η πιο απλή και βέλτιστη λύση για τις μετακινήσεις σας. Το Standard AC–45 είναι κατάλληλο για μέσα και για έξω, έχει άνετο κάθισμα και οι τροχοί του αντέχουν σε όλες τις καταπονήσεις. 

Στην μεγάλη ποικιλία του AND Medicals θα βρείτε και ορθοστάτες, σκούτερ για ανθρώπους με προβλήματα κινητικά αλλά και ηλεκτρικά αμαξίδια που θα σας λύσουν τα χέρια. Μοναδικά χαρακτηριστικά και δικά σας άμεσα, με ασφαλείς τρόπους πληρωμής και φυσικά εγγυήσεις χρόνων. 

Νοσοκομειακά κρεβάτια για μεγάλες περιόδους κατάκλισης

Εκτός από βοηθήματα κλίνης (π.χ. λαβές), μπορείτε να βρείτε και ηλεκτρικά νοσοκομειακά κρεβάτια, με χειριστήριο για να μπορείτε να φέρνετε το κρεβάτι στα μέτρα σας. Συναρμολογούνται εύκολα, χωρίς τη χρήση εργαλείων. Δείτε εδώ την ηλεκτρική κλίνη V-METWOOD.

Μπείτε στο ang-medicals.gr για να αγοράσετε όλα όσα χρειάζεστε για την νοσηλεία κατ’ οίκον και την μετακίνησή σας έξω από το σπίτι, με ειδικά αμαξίδια. Άμεση αποστολή, χαμηλές τιμές, ασφαλείς συναλλαγές!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.