Τριχόπτωση ή τριχοφυΐα; Ολοκληρωμένες λύσεις και για τα δύο στα Laser Line Clinics



Τα LaserlineClinics στεγάζονται σε ένα μοντέρνο κτήριο στην πόλη της Θεσσαλονίκης και προσφέρουν πλήθος υπηρεσιών ομορφιάς, ευεξία, αισθητικής και ιατρικής πρόληψης και αντιμετώπισης δερματολογικών προβλημάτων, τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες.  

Καθώς δεν μπορούμε να αναφέρουμε όλες τις υπηρεσίες μία προς μία, επικεντρωνόμαστε σε δύο υπηρεσίες που αφορούν και τα δύο φύλα και έχουν μεγάλη ζήτηση. 

Αντιμετωπίστε Την Τριχόπτωση, Επιστημονικά Και Τεκμηριωμένα!

Η ενεργοτριχογένηση είναι αυτό που ψάχνετε για να δείτε και πάλι το τριχωτό της κεφαλής σας όπως πρέπει να είναι, προσφέροντάς μία νεανική όψη και αλλάζοντας άρδην την ψυχολογία σας. 

Εκατομμύρια άνδρες και γυναίκες βρίσκονται αντιμέτωποι με την τριχόπτωση και τις περισσότερες φορές το ζήτημα είναι κληρονομικό ή το πρόβλημα δεν παρουσιάζει κάποια αιτία. 

Μετά από χρόνια έρευνας και μελέτης, η επιστήμη της LaserlineClinics σας προσφέρει την έγκαιρη διάγνωση και κατόπιν την εξατομικευμένη λύση στο πρόβλημα αλωπεκίας. 

Με υπερσύγχρονα ψηφιακά δερματοσκόπια γίνονται ακριβείς μετρήσεις και εν τέλει αποφασίζεται η μέθοδος από την οποία θα προκύψουν τα καλύτερα αποτελέσματα. 

Αποτρίχωση Laser Αλεξανδρίτη

Αν έχετε επίμονο πρόβλημα τριχοφυΐας, το laser είναι η καλύτερη επιλογή. Στα δερματολογικά μας ιατρεία μπορείτε να αποτριχώσετε όλες τις περιοχές προσώπου και σώματος με λέιζερ αλεξανδρίτη τελευταίας γενιάς, χωρίς καμία παρενέργεια.

Ελάτε στον χώρο μας για να συζητήσουμε μαζί για το πακέτο που θέλετε να αγοράσετε. Αν θέλετε να συνδυάσετε διαφορετικές περιοχές, μπορούμε να βρούμε μαζί το πακέτο που σας ταιριάζει, διαμορφώνοντας και την τιμή.

Laser Line Clinics

Διεύθυνση: Τσιμισκή 86, 4ος όροφος

Τηλέφωνο – 2310 232525

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.