Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας: Τηλεφωνικές γραμμές στην διάθεση των πολιτών για συμβουλευτική και ψυχολογική υποστήριξη



Ο κοροναϊος covid-19 είναι μία νέα πραγματικότητα που έχει εισβάλλει στην ζωή μας, προκαλώντας σύγχυση, φόβο, αβεβαιότητα και παροξυσμό που πολλές φορές ξεφεύγει δυστυχώς από τα όρια με απρόβλεπτες συνέπειες.

Η ψυχολογία του φόβου και του πανικού είναι καθοριστική για τον έλεγχο της διασποράς του κορωναϊού. Η αγωνία, το άγχος, ο πανικός, η ανησυχία για τον εαυτό μας αλλά και για τους αγαπημένους μας ανθρώπους αλλά παράλληλα η αδιαφορία, η άρνηση, η υποτίμηση του προβλήματος αποτελούν την γκάμα των συναισθηματικών αντιδράσεων γύρω από το θέμα.

Με δεδομένη αυτή την κατάσταση σας ενημερώνουμε ότι το «Μποδοσάκειο» Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας θέτει δύο τηλεφωνικές γραμμές στην διάθεση των πολιτών για συμβουλευτική και ψυχολογική υποστήριξη.

Ωράριο κοινού: Δευτέρα έως Παρασκευή 9.00π.μ έως 14.00π.μ.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2463351595 (ψυχολόγος) και 2463351533 (Κοινωνικοί Λειτουργοί)

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΤΟΥ ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.