Διαδικτυακή συνάντηση Business2Finance με τη συμμετοχή Φορέων Χρηματοδότησης και Υποστήριξης της Επιχειρηματικότητας της Δυτικής Μακεδονίας



Το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Δυτικής Μακεδονίας και το Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ), ως εταίροι του έργου finMED «Boosting the financing of innovation for green growth sectors through innovative clusters services in the MED area», και στο πλαίσιο υλοποίησης των δράσεων του έργου, θα υλοποιήσουν τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020, ώρα 10:00, διαδικτυακή συνάντηση Business2Finance με τη συμμετοχή Φορέων Χρηματοδότησης και Υποστήριξης της Επιχειρηματικότητας της Δυτικής Μακεδονίας. 

Ο στόχος της συνάντησης Business2Finance είναι να φέρει σε επαφή τις συμμετέχουσες Επιχειρήσεις με δυνητικούς φορείς χρηματοδότησης και υποστήριξης της επιχειρηματικότητας έτσι ώστε να επιτευχθεί αντιστοίχιση των οικονομικών αναγκών των ΜΜΕ/εταιρειών και των απαιτήσεων των χρηματοδοτών.

Στην συνάντηση θα απευθύνουν χαιρετισμό οι κύριοι, Κασαπίδης Γεώργιος, περιφερειάρχης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και Μαυροματίδης Δημήτριος, διευθυντής του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Δυτικής Μακεδονίας. Στις εργασίες της συνάντησης θα μετέχουν οι αντιπεριφερειάρχες της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, κος Λυσσαρίδης Νικόλαος, Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ανάπτυξης με ομιλία για την «Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία Επιχειρήσεων στη Δυτική Μακεδονία» και κος Βαβλιάρας Γεώργιος, Αντιπεριφερειάρχης  Επιχειρηματικής Ανάπτυξης, με ομιλία σχετικά με τις «Προοπτικές Ανάπτυξης της Επιχειρηματικότητας στη Δυτική Μακεδονία». 

Οι φορείς χρηματοδότησης και υποστήριξης της επιχειρηματικότητας που θα συμμετέχουν στο Business2Finance είναι οι:  

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, 

ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ,

ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΚΕΠΑ),

OK! Thess      

ΔΙΚΤΥΟ ΠΡΑΞΗ  

Ελληνικός κόμβος του EIT Climate-KIC

Η συνάντηση Business2Finance θα κλείσει με τη διεξαγωγή διμερών συναντήσεων μεταξύ των φορέων χρηματοδότησης και υποστήριξης της επιχειρηματικότητας και των συμμετεχουσών επιχειρήσεων.

Δηλώσεις Συμμετοχής: https://forms.gle/UyYhJAadpRFBSVok7 

Παρακολουθήστε τη Συνάντηση εδώ: https://zoom.us/j/98787921539?pwd=UkZxTVBPUGJaMjhaWFROYTNkTkQrdz0

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.