Στοίχημα: Με Υαnkee σε ένα πρόγραμμα που προσφέρει επιλογές



Στη χθεσινή στήλη μιλήσαμε περισσότερο για αυτά που συνέβησαν το Σαββατοκύριακο, τις επιλογές της στήλης, την Εθνική Ελλάδος, τον Κώστα Φορτούνη. Ετσι, σήμερα η στήλη θα έχει μόνο στοίχημα.

Σε ένα πρόγραμμα που συνηθίζει να είναι αντιστοιχηματικό, σήμερα μαζεύτηκαν αρκετές (πιθανές) επιλογές. Θα είμαι λίγο πιο… λιτός σε σύγκριση με άλλες φορές ώστε να κατορθώσω να τις χωρέσω όλες δίχως να κουράσω.

Προγνωστικά Τρίτης

Το Σάββατο σε ένα παιχνίδι… θρίλερ η Πορτ Βέιλ ηττήθηκε με 3-4 εντός από την Τρανμίρ (την οποία πληρωθήκαμε). Τώρα, υποδέχεται την Σκάνθορπ που έρχεται από νίκη που λειτούργησε ως ψυχολογική «ντόπα», με ταυτόχρονη επιστροφή του φορ Βαν Βιν. Το g/g στο 2.00.

Συνέχεια με Αγγλία και τη Νασιονάλ Λιγκ. Την Μέιντενχεντ (στη φωτό ο παίκτης με το μαγικό αριστερό, Μπάρατ, που έφτασε τα 9 τέρματα σε 6 συμμετοχές μετά τα 2 τέρματα του Σαββάτου) την παίξαμε το Σάββατο όπου κέρδισε με ανατροπή στην έδρα της Τσέστερφιλντ. Στάθηκε και τυχερή, αλλά είναι δεδομένο πως έχει ρέντα καιν μομέντουμ (5 σερί νίκες). Βελτιωμένη εικόνα και η Ολντερσοτ, αλλά σήμερα θα έχει απουσίες. Στο 3.30 το διπλό.

Η Τσέστερφιλντ είναι από τα καλά ονόματα της κατηγορίας και παρότι ηττήθηκε το Σάββατο θεωρώ πως σήμερα έχει τύχες κόντρα σε μία κατώτερη Ολντρινχαμ. Στο 2,45 το διπλό, αν συνδυαστεί με το under3,5 σκαρφαλώνει άνω του 3.00.

Ακόμα πιο χαμηλά, η Φάιλντ μέχρι πέρυσι αγωνιζόταν στη Νασιονάλ Λιγκ και στον πάγκο της έχει έναν έμπειρο για τέτοιο επίπεδο τεχνικό (Μπέντλι), αλλά και ποιοτικό υλικό. Ξεκίνησε με 5-1-0 το πρωτάθλημα, έχοντας μάλιστα την καλύτερη άμυνα (μόλις 3 τέρματα παθητικό). Η Κάρζον μετά από 4 σερί ήττες κέρδισε την αδύναμη Κέτερινγκ, αλλά εντός έδρας δυσκολεύεται πολύ. Σε πτώση το διπλό, ήταν στο 2.00 εχθές βράδυ. Περιμένω μία επαγγελματική νίκη της Φάιλντ, με το 2+under2.5 να προσφέρεται στο 4.00.

Στο Εξετερ – Γουέστ Μπρομ αναφέρθηκε και (πόνταρε) ο Χρήστος στην στήλη του. Δεν αποκλείω κάτω από το καλό κλίμα να δούμε παιχνίδι με γκολ και γιατί όχι και.. 2-2; Με το απλό goal/goal στο 1.57, το goal/goal στο ημίχρονο έχει value σε τιμές κοντά στο 4.00. Από 3 σερί έρχεται η Εξετερ.

Κλείσαμε με Αγγλίες και πάμε στο Nations League. Σημείο ημέρας το over στο Γαλλία – Σουηδία. Με Εμπαπέ λογικά οι Γάλλοι, που έρχονται από καλό παιχνίδι απέναντι στους δυνατούς Πορτογάλους. Για τη νίκη θα προσπαθήσουν οι Σουηδοί, που μπροστά έχουν Μπεργκ-Κουλοσέφσκι και πετυχαίνουν τους Γάλλους αδιάφορους. Τις προάλλες οι Φιλανδοί τους έβαλαν δύο στο φιλικό, τώρα οι Σουηδοί νομίζω πως μπορούν τουλάχιστον ένα. Πέρα από το απλό over, το over3.5 στο 3.75.

Στο Μάλτα-Νησιά Φερόε δεν καταλαβαίνω τον λόγο που οι γηπεδούχοι είναι τόσο αουτσάιντερ. Φτάσαμε στο σημείο τα Ν. Φερόε να δίνονται φαβορί σε παιχνίδι που κρίνει την πρωτιά. Περίμενα πιο μοιρασμένες τις αποδόσεις, ενώ η σκέψη μου για τον άσο δυναμώνει βλέποντας κάποιες καλές απουσίες της φιλοξενούμενης. Εξι παιχνίδια αήττητοι (φιλικά και επίσημα) οι Μαλτέζοι στο σημαντικότερο -κατ’ αυτούς-παιχνίδι της ιστορίας τους δώσανε όρκο νίκης. Θα τους στηρίξω στο 3.10.

Αφήνω το Nations League και πάω στα Προκριματικά του Euro u21 και το παιχνίδι Αγγλίαu21-Αλβανίαu21. Οι Αλβανοί κέρδισαν το Κόσοβο σε ένα παιχνίδι όπου παίχτηκαν πολλά χρήματα στο 2/2 το οποίο και εντέλει επιβεβαιώθηκε (0-1).

Σίγουρα πρώτοι οι Αγγλοι, που έχουν σκοράρει 29 φορές σε 9 παιχνίδια και έρχονται από 4 σερί g/g και over. Διαθέτουν την καλύτερη άμυνα, αλλά από την στιγμή που κλείδωσαν την 1η θέση φαίνεται να χαλάρωσαν. Είχαν δεχτεί μόλις 3 τέρματα στους πρώτους 5 αγώνες και δέχτηκαν 6 στους 4 τελευταίους. Η Αλβανία έχει το κίνητρο, καθώς θέλει νίκη για τη 2η θέση αλλά και στραβοπάτημα των Αυστριακών κόντρα στην αδύναμη Ανδόρρα. Πράγμα δύσκολο.

Οι Αλβανοί σκοράρουν εσχάτως, στους Αυστριακούς έβαλαν 5 και σήμερα πιστεύω πως θα διεξαχθεί ένα παιχνίδι σε καλό κλίμα που θα έχει αρκετά τέρματα. Η αξία στο g/g του 2.30, αν αυτό συνοδευτεί με το over3.5 η απόδοση ανεβαίνει στο ικανοποιητικό 3.50.

Αυτά ήταν, αρκετά θα έλεγα. Τώρα πως τα χωρίζω; Εδώ, θέλει καλή χημεία και έμπνευση. Ο καθένας ας βάλει τη δική του, εγώ επέλεξα τα παρακάτω σε χαλαρό Yankee.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ

Υαnkee:

17/11 – 21:45 – Ολντερσοτ – Μέιντενχεντ: 2 (3.30)

17/11 – 21:45 – Γαλλία – Σουηδία: over3.5 (3.75)

17/11 – 21:45 – Αγγλία u21 – Αλβανία u21: g/g+over3.5 (3.50)

17/11 – 21:45 – Μάλτα – Νησιά Φερόε: 1 (3.10)

 

με 5 μονάδες στις δυάδες, 1,5 στις τριάδες και 1 στην τετράδα.

Αρχική Κάβα: 2.000 μονάδες

Προηγούμενο υπόλοιπο: 1924.88 μονάδες

Επιστροφές: 146.88 μονάδες

Ανοιχτά Στοιχήματα: 37 μονάδες

 

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε προγνωστικά στοιχήματος από τους tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.