Πραγματοποιήθηκε συνάντηση 19 Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών μέσω τηλεδιάσκεψης – Αιμοδοσία της «Σταγόνας Ελπίδας» με τον Σύλλογο «Πλατάνια»



Την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου από 3 έως 8 μμ στον χώρο του συλλόγου μας, στο κτήριο Σιδηροδρομικού Σταθμού Κοζάνης, μαζί με τον πολιτιστικό σύλλογο Πλατάνια, στηρίζουμε όσους έχουν ανάγκη από αίμα.

Στέλνουμε στο 13033 μήνυμα, πατάμε 1, ή στο χαρτί τσεκάρουμε Β1, φοράμε την μάσκα, και με όλα τα μέτρα ασφαλείας δίνουμε αίμα,

Έτσι απλά, είναι στο χέρι μας!!!

Σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών αιμοπεταλιοδοτών Σταγόνα Ελπίδας, μέλος της ΠΟΣΕΑ.


Χτες 15 Νοεμβρίου 2020 πραγματοποιήθηκε η συνάντηση 19 Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών μέσω τηλεδιάσκεψης. Ήταν η πρώτη πρόσκληση για την Γενική μας Συνέλευση, η οποία λόγω έλλειψης απαρτίας δεν έγινε και θα πραγματοποιηθεί στην προτεινόμενη οριστική ημερομηνία, η οποία είναι την Κυριακή 29 Νοεμβρίου και ώρα 9:00 π.μ. με τον ίδιο τρόπο.

Με μεγάλη ικανοποίηση συμμετείχαν οι 26 αντιπρόσωποι που εκπροσωπούσαν τους ακόλουθους Συλλόγους
(ΣΕΑ ΚΑΛΥΜΝΟΥ,
ΣΕΑ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΤΩΝ,
ΣΕΑ ΚΑΡΠΑΘΟΥ,
ΣΕΑ ΣΥΡΟΥ,
ΣΕΑ ΤΕΡΠΝΙΩΤΩΝ,
ΣΕΑ ΑΡΤΑΣ,
ΣΕΑ ΑΚΡΑΤΑΣ,
ΣΕΑ ΦΑΛΑΝΗΣ,
ΣΕΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ,
ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ,
ΣΕΑ ΧΑΝΙΩΝ,
ΣΕΑ ΡΕΘΥΜΝΟΥ,
ΣΕΑ ΑΛΙΜΟΥ,
ΣΕΑ ΚΑΒΑΛΑΣ,
ΣΕΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΤΣΑΣ,
ΣΕΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ,
ΣΕΑ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ,
ΣΕΑ ΚΟΥΤΣΕΛΙΟΥ,
ΣΕΑ ΚΟΖΑΝΗΣ ΣΤΑΓΟΝΑ ΕΛΠΙΔΑΣ,
ΣΕΑ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ-ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ) εκφράζοντας ο καθένας τους προτάσεις για την καλύτερη αξιοποίηση του νέου τρόπου επικοινωνίας μας λόγω των μέτρων που έχει επιβάλει η πολιτεία.

Είμαστε βέβαιοι πως θα μας δοθεί η δυνατότητα ανά 15ήμερο να αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα οφέλη που προκύπτουν από το διαδίκτυο.

Για το Δ Σ

Ο Πρόεδρος Χρήστος Σκόρδας
Γραμματέας
Κωνσταντίνος Τσιώγκας

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.