Γιώργος Αμανατίδης: «Στελεχώνεται και εξοπλίζεται το Κέντρο Υγείας Τσοτυλίου»

Με την από 15/09/2020 επιστολή ο Πρόεδρος της Κοινότητας Τσοτυλίου κ. Ασλανίδης Χρήστος ζητούσε συνδρομή για τη λειτουργία του Ακτινολογικού και Μικροβιολογικού Εργαστηρίου στο Κέντρο Υγείας Τσοτυλίου.

Ύστερα από συνεχείς επαφές και συντονισμό των ενεργειών, εξασφαλίστηκε η συνδρομή του αναγκαίου προσωπικού και ήδη λειτουργεί το Ακτινολογικό Εργαστήριο.

Όσον αφορά στο Μικροβιολογικό Εργαστήριο εξασφαλίστηκε επίσης το αναγκαίο προσωπικό και μετά την παραλαβή του εξοπλισμού, τις επόμενες ημέρες, θα ξεκινήσει η λειτουργία του.

Το Σύστημα Υγείας, παρά τη συνεχή πίεση που δέχεται λόγω της πανδημίας COVID19, έχει ικανότητα, συνέπεια και μνήμη. Η Κυβέρνηση αναγνωρίζει τις ανάγκες των πολιτών κάθε περιοχής και στο πλαίσιο του εφικτού τις αντιμετωπίζει.

Θερμές ευχαριστίες στο Διοικητή της 3ης ΥΠΕ κ. Μπογιατζίδη για τη συνεργασία και την άμεση ανταπόκριση στο θέμα που τέθηκε προς όφελος των πολιτών του Βοΐου.

Γραφείο Τύπου, Γιώργος Αμανατίδης

 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Vet Plus | Πρόγραμμα διαχείρισης αιγοπροβάτων από τον κτηνίατρο Νικόλαο Καραλίγκα στην Κοζάνη
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.