Επίσκεψη συνεργασίας του Βουλευτή Κοζάνης Στάθη Κωνσταντινίδη στην Υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου

Ζητήματα της περιοχής μας που εμπίπτουν στο πεδίο της Πρόνοιας και της Κοινωνικής Αλληλεγγύης έθεσε στη συνάντησή του με την Υφυπουργό κυρία Μιχαηλίδου ο Βουλευτής Π.Ε. Κοζάνης Στάθης Κωνσταντινίδης, και ζήτησε την ενίσχυση των υπηρεσιών και των δομών που υπηρετούν τον χώρο της αναπηρίας και της κοινωνικής αλληλεγγύης.

Παράλληλα, συζητήθηκαν προτάσεις ατόμων με αναπηρία και φορέων, για τομεακές δράσεις και παρεμβάσεις που θα μπορούσαν να υλοποιηθούν στην περιοχή μας, ακόμα και στο πλαίσιο της Μετάβασης, καθώς και η αξιοποίηση διαθέσιμων κτηριακών εγκαταστάσεων, όπως αυτές στο Τσοτύλι Βοΐου.

«Ο αναπτυξιακός μετασχηματισμός της Δυτικής Μακεδονίας πρέπει να αφορά όλους τους πολίτες. Η Μετάβαση, για να είναι δίκαιη, πρέπει να εξασφαλίζει προϋποθέσεις συμμετοχής και στα πιο ευάλωτα μέλη και όρους συνοχής για την κοινωνία μας. Γι’ αυτό, ο θεσμός της Κοινωνικής Αλληλεγγύης θα πρέπει να έχει ιδιαίτερα ενεργό ρόλο στον τόπο μας», δήλωσε μετά τη συνεργασία ο βουλευτής του Νομού μας.

Στάθης Κωνσταντινίδης
Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Π.Ε. Κοζάνης

 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Vet Plus | Πρόγραμμα διαχείρισης αιγοπροβάτων από τον κτηνίατρο Νικόλαο Καραλίγκα στην Κοζάνη
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.