Lockdown: Τι ισχύει με τις συναλλαγές στις στοιχηματικέςΗ επιβολή ενός lockdown μπορεί να επιφέρει σημαντικές αλλαγές σε πολλούς τομείς της καθημερινότητας, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει σε κάθε είδους συναλλαγές και κατ’ επέκταση στις συναλλαγές των παικτών με τις στοιχηματικές.

Πολλοί είναι αυτοί που συγχέουν την περίοδο ενός lockdown με αυτήν τον capital controls, αλλά κάτι τέτοιο είναι εντελώς λάθος.

Η λειτουργία των τραπεζών συνεχίζεται κανονικά από την πρώτη ημέρα της επιβολής των περιοριστικών μέτρων, με τις ίδιες να έχουν λάβει κάποια μέτρα με στόχο να περιορίσουν τις συναλλαγές με φυσικό τρόπο και οδηγώντας τους πελάτες να χρησιμοποιούν τις ηλεκτρονικές συναλλαγές και το e-banking, επισημαίνοντας ότι οι συναλλακτικές συνήθειες πρέπει να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα.

Ασφαλείς και άμεσες συναλλαγές

Επίσης, θα πρέπει να επισημάνουμε πως πέρα από τις συναλλαγές δεν επηρεάζονται ούτε οι χρόνοι που θα πραγματοποιηθούν αυτές, αφού τα ηλεκτρονικά συστήματα των τραπεζών δεν έχουν καθυστερήσεις λόγω καραντίνας.

Ενα ακόμα στοιχείο που πρέπει να τονιστεί είναι η ασφάλεια των συναλλαγών ανάμεσα σε παίκτες και στοιχηματικές. Τα νέα συστήματα εγγυώνται στους παίκτες ασφάλεια σε μέγιστο βαθμό όσον αφορά τις καταθέσεις/αναλήψεις τους και απόλυτη εχεμύθεια και προστασία των προσωπικών δεδομένων.

Η ραγδαία ανάπτυξη της τεχνολογίας έχει εξοπλίσει με δυνατά συστήματα ασφαλείας τις στοιχηματικές οι οποίες μάλιστα επένδυσαν αρκετά χρήματα πάνω σ’ αυτό το κομμάτι ώστε να φτάσουν στο σημείο να θεωρούνται απόλυτα ασφαλείς.

Το BetMarket κοντά στους παίκτες

Πολλοί είναι αυτοί που έχοντας συνηθίσει να παίζουν σε επίγεια πρακτορεία δεν έχουν στραφεί (ακόμα) προς το διαδυκτιακό στοίχημα. Βέβαια, η επιβολή του lockdown και κατά συνέπεια το λουκέτο των επίγειων πρακτορείων, τους έκανε να στραφούν στη λύση των νόμιμων διαδικτυακών στοιχηματικών.

Οι περισσότεροι δεν έχουν καλή επαφή με το διαδίκτυο, κάτι που αυτόματα τους κάνει επιφυλακτικούς ως προς την εγγραφή τους σε μία online στοιχηματική αλλά εμείς είμαστε εδώ ώστε να τους παραθέσουμε όλα τα στοιχεία που χρειάζεται να γνωρίζουν επακριβώς για την επιλογή τους:

  • Για την κατάθεση δεν είναι απαραίτητη η πιστωτική κάρτα. Μπορεί να γίνει με χρεωστική ή προπληρωμένη.
  • Επίσης, θα πρέπει να τονίσουμε πως δεν επιβάλλονται χρεώσεις στις καταθέσεις από τις στοιχηματικές.
  • Μετά την κατάθεση μέσω χρεωστικής κάρτας τα χρήματα εμφανίζονται άμεσα (εντός λίγων δευτερολέπτων) στον λογαριασμό σας.
  • Οι αναλήψεις/καταθέσεις μπορούν να γίνουν και με τραπεζικό έμβασμα. Να σημειώσουμε πως κάποιες στοιχηματικές έχουν ειδικούς κωδικούς και τα εμβάσματα φαίνονται άμεσα στον στοιχηματικό λογαριασμό σας, ενώ σε σύγκριση με παλαιότερα χρόνια οι αναλήψεις μέσω εμβασμάτων φαίνονται σε πολύ μικρότερο χρόνο στο τραπεζικό σας λογαριασμό.
  • Μπορείς να κάνεις ανάληψη όσες φορές θες, ακόμη και χωρίς να στοιχηματίσεις τα χρήματά σου.
  • Η κατάθεση με κάρτα είναι τόσο απλή, όσο η πληρωμή ενός λογαριασμού online. Αλλώστε, πλέον οι ηλεκτρονικές πληρωμές έχουν γίνει καθημερινότητα. πχ κλείσιμο εισιτηρίων, αγορές εμπορευμάτων, delivery φαγητού ακόμη και ψώνια από το super market.
  • Παίζοντας online έχεις πλέον τη δυνατότητα να βλέπεις ακριβώς πόσα λεφτά πόνταρες και πόσες αναλήψεις πραγματοποίησες όλο τον χρόνο. Είναι υποχρέωση των στοιχηματικών να παρέχουν τη συγκεκριμένη πληροφορία.

 

Μην ξεχνάτε πως για οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί σχετικά με την εγγραφή σας ή τις συναλλαγές σας με μια στοιχηματική, μπορείτε να έρθετε σε επαφή με το BetMarket στο info@betmarket.gr ή τη σελίδα μας στο Facebook, προκειμένου να σας παρέχουμε κάθε δυνατή βοήθεια.

 

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, την πτώση αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.