Στοίχημα: Πήρε την ευκαιρία που αξίζει



Εξαιρετικά ενδιαφέρον και με πολλές επιλογές σε στοιχηματικό επίπεδο το αποψινό πρόγραμμα στη λατινική Αμερική, καθώς υπάρχει πλήρης αγωνιστική δράση σε αρκετά πρωταθλήματα, ενώ στη Βραζιλία έχουμε τα πρώτα ματς για τα προημιτελικά του κυπέλλου.

Αλλάζει την ατμόσφαιρα η αύρα του Σένι

Είχα σημειώσει σε αρκετές περιπτώσεις για την αστάθεια που παρουσίαζε φέτος η Φλαμένγκο, η οποία δεν ξεπέρασε ποτέ την αποχώρηση του Πορτογάλου τεχνικού Ζεζούς, με τον Τορέντ που τον αντικατέστησε να μην πείθει εξ αρχής και να αδυνατεί να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις που υπήρχαν.

Ο εκτός έδρας διασυρμός με 4-0 από την Ατλέτικο Μινέιρο οδήγησε τη διοίκηση της Φλαμένγκο στο να πάρει άμεσα δραστικά μέτρα, είχαμε την απομάκρυνση του Τορέντ και στη θέση του ανέλαβε τα ηνία της ομάδας ο Ροζέριο Σένι.

O άλλοτε εμβληματικός κίπερ της Σάο Πάουλο επιβραβεύτηκε για το εξαιρετικό έργο που παρουσίασε στη Φορταλέζα τα τελευταία χρόνια, οδηγώντας τη σε άνοδο στη μεγάλη κατηγορία και σε σταθεροποίηση στις μεσαίες θέσεις της βαθμολογίας και θα έχει την ευκαιρία να δοκιμαστεί σε υψηλό επίπεδο με καλές συνθήκες εργασίας, σε πλήρη αντίθεση με τα περάσματά του από Κρουζέιρο και Σάο Πάουλο σε προηγούμενα στάδια της καριέρας του ως τεχνικός.

Η μοίρα τα έφερε έτσι κι ο Σένι θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του κόντρα στην ομάδα με την οποία διέπρεψε ως ποδοσφαιριστής και λατρεύτηκε ως ίνδαλμα, αλλά αυτό που ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή περισσότερο τον ίδιο είναι η καθιέρωσή του στον πάγκο της Φλαμένγκο.

Με διαφορά το καλύτερο ρόστερ στη Βραζιλία αυτό της Φλαμένγκο, ήταν ξεκάθαρο ότι υπήρχε πρόβλημα με την καθοδήγηση του προηγούμενου προπονητή, ποτέ δεν έπεισε ο Τορέντ ότι μπορεί να αντικαταστήσει τον Ζεζούς και περιμένω άμεση αντίδραση από μεριάς ποδοσφαιριστών και βελτίωση με την παρουσία του Σένι.

Η Σάο Πάουλο είναι μία ταλαντούχα ομάδα, χτισμένη πάνω στην ενδιαφέρουσα επιθετική ποδοσφαιρική φιλοσοφία του τεχνικού Ντινίζ, αλλά δεν έχει ισορροπία, κάτι που αποδεικνύει ο σοκαριστικός αποκλεισμός της από το Σουνταμερικάνα από τη Λανούς, παρότι κέρδισε με 4-3 στη ρεβάνς, καθώς δέχθηκε το κρίσιμο γκολ στις καθυστερήσεις, ενώ και στον προηγούμενο γύρο του κυπέλλου είχε χάσει προβάδισμα δύο γκολ κόντρα στη Φορταλέζα και χρειάστηκε τη διαδικασία των πέναλτι για να βρεθεί στα προημιτελικά.

Περιμένω άμεση βελτίωση από πλευράς Φλαμένγκο, κρίνω ότι το ντεμπούτο του Σένι θα φέρει αποτελέσματα εξ αρχής, ο ικανός τεχνικός πήρε την ευκαιρία καριέρας που άξιζε, η ασταθής Σάο  Πάουλο έχει συσσωρεύσει κούραση από τα συνεχόμενα ματς και θα κρατήσω τον άσο στο 1.95.

Από τα υπόλοιπα ματς του κυπέλλου Βραζιλίας, δεν έχω να σχολιάσω κάτι για το φαβοριτισμό της Γκρέμιο, ενώ προς αποφυγή είναι το ποντάρισμα στο Ιντερνασιονάλ – Αμέρικα Μινέιριο, με την ομάδα από το Πόρτο Αλέγκρε να έχει την ξαφνική αποχώρηση του τεχνικού Κοουδέτ.

Τη συνταγή της επιτυχίας με το μηδέν στην άμυνα εφαρμόζει στο ξεκίνημα της περιπέτειάς του με την Παλμέιρας ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα, ο οποίος έχει δύο νίκες σε ισάριθμα ματς με 1-0, αρχικά για τη ρεβάνς του κυπέλλου κόντρα στην Μπραγκαντίνο και στη συνέχεια με την εκτός έδρας επικράτηση με το ίδιο σκορ επί της Βάσκο για το πρωτάθλημα.

Συνολικά, υπολογίζοντας τα ματς για όλες τις διοργανώσεις, η Παλμέιρας μετρά έξι διαδοχικές νίκες, ενώ κράτησε απαραβίαστη την εστία της σε 5/6 από αυτά τα παιχνίδια, με τον υπηρεσιακό τεχνικό Λόπες να πραγματοποιεί σπουδαία δουλειά και να αφήνει την ομάδα σε καλή κατάσταση στα χέρια του Αμπέλ Φερέιρα.

Βασικός στόχος της σεζόν η κατάσταση του κυπέλλου για την «Βερντάο», απόψε θα επιχειρήσει να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης, υποδεχόμενη τη μέτρια ποιοτικά Σεαρά, η οποία αποδυναμώνεται αισθητά εκτός έδρας και μετρά 7 διαδοχικά παιχνίδια για όλες τις διοργανώσεις χωρίς νίκη ως φιλοξενούμενη.

Θεωρώ ισχυρό φαβορί για τη νίκη την Παλμέιρας, το 1.70 του άσου είναι δίκαιη τιμή, προσωπικά θα επιλέξω το συνδυασμό νίκης της ομάδας του Αμπέλ  Φερέιρα με μηδέν παθητικό, κάτι που πέτυχε σε 5/6 από τις πιο πρόσφατες επιτυχίες της, με το συνδυασμό του άσο με N/G να αποδίδει στο 2.60.

Τα βρόντηξε κι έφυγε ο Αμπρέου

Η άσημη Μπόστον Ρίβερ, μία μικρή ομάδα του Μοντεβιδέο με ελάχιστες επιτυχίες και με πολύ λίγες παρουσίες στη μεγάλη κατηγορία του ποδοσφαίρου της Ουρουγουάης, απέκτησε δημοσιότητα φέτος με την παρουσία του εμβληματικού Αμπρέου σε ρόλο παίκτη-προπονητή.

Τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν ιδιαίτερα καλά για τον «Λόκο», που μετά το βαρύ 0-3 ως γηπεδούχος της Κυριακής κόντρα στη Ρίβερ Πλέιτ παραιτήθηκε τόσο από τεχνικός όσο κι από παίκτης της ομάδας.

Τραυματισμένη ψυχολογικά η Μπόστον Ρίβερ, βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση τεχνικού, σήμερα θα παραταχθεί υπό τις οδηγίες του υπηρεσιακού Ροδίνο και πηγαίνει λαβωμένη στο κρίσιμο ματς κόντρα σε μία άμεση ανταγωνίστρια.

Πόνταρα σε νίκη της Ντανούμπιο επί της Φένιξ την Κυριακή, με το σύνολο του τεχνικού Ράμος να επικρατεί με 1-0, βγάζοντας πάθος κι αποφασιστικότητα στο δεύτερο ημίχρονο, παρότι πέρασε δύσκολες στιγμές στο αρχικό διάστημα του αγώνα.

Η Ντανούμπιο βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού κι απέχει έξι βαθμούς από τις θέσεις σωτηρίας και τη σημερινή αντίπαλό της, επομένως γίνεται εύκολα κατανοητό πόσο σημαντικό είναι το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Καλύτερα προετοιμασμένη, με την ψυχολογική ώθηση από τη νίκη επί της Φένιξ και κόντρα σε μία ντεφορμέ και με υπηρεσιακό τεχνικό αντίπαλο, η Ντανούμπιο έχει ιδανική ευκαιρία να πλησιάσει στο να βγει από τη ζώνη του υποβιβασμού, θα τη στηρίξω και ο άσος αποτελεί επιλογή στα όρια του 2.30.

Σφραγίζει το εισιτήριο για τα πλέι οφ

Από την Κολομβία στα σταθώ στο ματς της φιλόδοξης Τζούνιορ στην έδρα της αδύναμης και περιορισμένων δυνατοτήτων Τζαγκουάρες, με την ομάδα από την Μπαρανκίγια να έχει τη δυνατότητα να διασφαλίσει από σήμερα την παρουσία της στα πλέι οφ τίτλου με μία νίκη.

Εχω αναφέρει πολλές φορές ότι η Τζούνιορ έχει το πιο ακριβό και ποιοτικό ρόστερ και είναι η μοναδική ομάδα της Κολομβίας που μπορεί να αντικαταστήσει το κενό ενός παίκτη όπως ο σταρ Τεόφιλο Γκουτιέρες, ο οποίος είναι τιμωρημένος για το αποψινό ματς.

Η Τζαγκουάρες συμπλήρωσε 10 ματς για όλες τις διοργανώσεις χωρίς νίκη, είναι προβληματική στα περισσότερα παιχνίδια της, παράλληλα σκόραρε μόλις σε 3/6 από τα τελευταία εντός έδρας ματς της, ενώ έχει εφιαλτική παράδοση κόντρα στην Τζούνιορ ως γηπεδούχος με ρεκόρ 0-2-5.

Ποιοτικότερη σε όλα τα επίπεδα και με το κίνητρο της εξασφάλισης της παρουσίας της στα πλέι οφ η Τζούνιορ, έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη σε ένα γήπεδο όπου δεν έχει ηττηθεί ποτέ και οι τιμές του διπλού στο 2.10+ είναι απόλυτα αποδεκτές.

Το παιχνίδι μου

Μονό 

11/11 18:30  Ντανούμπιο – Μπόστον Ρίβερ 1 (2.30)

Μονό σε απόδοση 2.30 με 18 μονάδες

 

Μονό 

11/11 21:30  Παλμέιρας – Σεαρά 1 & N/G  (2.65)

Μονό σε απόδοση 2.65  με 15 μονάδες

 

Μονό

11/11 23:00  Τζαγκουάρες – Τζούνιορ 2 (2.12)

Μονό σε απόδοση 2.12 με 17 μονάδες

 

Μονό 

12/11 02:30  Φλαμένγκο  – Σάο Πάουλο 1 (1.95)

Μονό σε απόδοση 1.95  με 20 μονάδες

 

Αρχική Κάβα: 2.000 μονάδες

Προηγούμενο Υπόλοιπο: 1844.43 μονάδες

Επιστροφές: 134.15

Ανοιχτά Στοιχήματα σημερινής στήλης :  70 μονάδες

Νέο υπόλοιπο: 1774,43 μονάδες

 

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων και το κουπόνι οπαπ αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.