Συνελήφθη 23χρονος για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών σε περιοχή της Κοζάνης



Ανωτέρω αλλοδαποί εισήλθαν παράνομα στη χώρα, χρησιμοποιώντας πλαστές ιατρικές βεβαιώσεις με αρνητικό αποτέλεσμα ελέγχου για κορωνοϊό

Συνελήφθη χθες (03-11-2020) το μεσημέρι σε περιοχή της Κοζάνης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας, 23χρονος αλλοδαπός, για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων για τον εντοπισμό ατόμων που δραστηριοποιούνται στην παράνομη διακίνηση αλλοδαπών και έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, εντοπίστηκε από τους προαναφερόμενους αστυνομικούς σε περιοχή της Κοζάνης Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με οδηγό τον 23χρονο και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε διαπιστώθηκε ότι μετέφερε προς το εσωτερικό της χώρας, έναντι χρηματικής αμοιβής, δύο αλλοδαπούς, ηλικίας 18 και 20 ετών.

Συνεχιζόμενης της έρευνας διαπιστώθηκε ότι, οι ανωτέρω μεταφερόμενοι εισήλθαν παράνομα στη χώρα, χρησιμοποιώντας πλαστές ιατρικές βεβαιώσεις με αρνητικό αποτέλεσμα ελέγχου για κορωνοϊό, τις οποίες φρόντισε ο 23χρονος να προμηθευτούν σε προγενέστερο χρόνο.

Κατασχέθηκαν, το ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά, το χρηματικό ποσό των 1.500 ευρώ, 2 πλαστές ιατρικές βεβαιώσεις ελέγχου για κορωνοϊό και 4 κινητά τηλεφώνα.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Φλώρινας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.