Must have γυαλιά ηλίου και οράσεως για τη γυναίκα!



Τα γυαλιά ηλίου μπορούν να εκτοξεύσουν το outfit σας και να δώσουν το στίγμα τους, φορώντας τα. Πρόκειται αναμφισβήτητα για ένα από τα πιο περιζήτητα προσωπικά αξεσουάρ μετά το κινητό, προσφέροντας προστασία απέναντι στον επικίνδυνο ήλιο και αναδεικνύοντας ταυτόχρονα την εμφάνισή σας.

Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει με τα γυαλιά οράσεως, τα οποία έχουν εξελιχθεί ως προς το design προσφέροντας πολλά μοτίβα, αποχρώσεις και σχήματα σκελετών από τους πιο μικρούς μέχρι τους πιο oversized. 

Μαγνητίστε τα βλέμματα μέσα από εκκεντρικά cat eye, aviator, καθρέφτες ή γυαλιά ηλίου – οράσεως με πιο classic style. Σας προτείνουμε διάφορα στυλ που μπορείτε να υιοθετήσετε και να ακολουθήσετε για χρόνια όποια μόδα κι αν έρθει.

Γυναικεία γυαλιά ηλίου Gant

Μαύρο και χρυσό με πολύ έξυπνες λεπτομέρειες, σε ημικυκλικό φακό. Αυτά τα γυαλιά με την υπογραφή του οίκου Gant έχουν 100% απορροφητικούς φακούς στην υπεριώδη ακτινοβολία, ενώ ο σκελετός τους είναι κοκάλινος. Γυναικεία γυαλιά ηλίου αποκλειστικά για glamorous εμφανίσεις!

-45% έκπτωση Christian Dior

Σχεδόν σε μισή τιμή, μπορείτε να βρείτε από εδώ τα γυαλιά ηλίου Christian Dior σε ταρταρούγα μπλε – καφέ. Μία πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση σε γυαλιά ηλίου που ταιριάζει ιδίως σε τετράγωνα πρόσωπα. 100% απορροφητικοί φακοί για extra προστασία. Όσο για το στυλ; «Παίζει» ανάμεσα στο μοντέρνο και το vintage!

Γυαλιά οράσεως με μοντέρνες λεπτομέρειες

Τα γυναικεία γυαλιά οράσεως Ana Hickman αποτελούν μια trendy εναλλακτική πρόταση για όσους αγαπούν τη διχρωμία. Προσαρμόζονται άμεσα ποιοτικοί οφθαλμικοί φακοί, σύμφωνα με συνταγή του οφθαλμίατρου. Θα γίνουν το σήμα κατατεθέν σας!

-45% GUESS γυαλιά οράσεως

Τα γυαλιά οράσεως GUESS σε μωβ –ροζ αποτελούν μία κλασική πρόταση τόσο σε σχέδιο όσο και σε σχήμα. Με άλλα λόγια; Μία σοφιστικές επιλογή. Βρείτε τα εδώ

Περισσότερες αγορές στο youandeyeoptics.gr!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.