Ξεθάμπωμα φαναριών αυτοκινήτου από το κατάστημα Tsiougos Car Care στην Κοζάνη – Υπηρεσίες με εγγύηση προϊόντος υψηλής υπηρεσίας



Το κατάστημα Tsiougos Car Care με έδρα την Κοζάνη, σας προσφέρει τις πιο εξειδικευμένες υπηρεσίες φροντίδας και περιποίησης αυτοκινήτου.

Το ξεθάμπωμα φαναριών, η υπηρεσία καθαρισμού των φαναριών,  αποτελεί μια υψίστης σημασίας υπηρεσία για την ασφάλεια του οδηγού και ταυτόχρονα προσφέρει ένα άριστο αισθητικό αποτέλεσμα.

Η απόλυτη εξειδίκευση, η τεχνογνωσία και τα διεθνώς πιστοποιημένα προϊόντα, δημιουργούν ένα άρτιο αποτέλεσμα στο αυτοκίνητο σας.

– Ξεθάμπωμα φαναριών

 

– Τοποθέτηση Αντηλιακή μεμβράνης

 

-Βιολογικός καθαρισμός αυτοκινήτου

 

Στο κατάστημα Tsiougos Car Care θα βρείτε μια σειρά από αξεσουάρ αυτοκίνητου – Υαλοκαθαριστήρες – Αισθητήρες παρκαρίσματος – Λάμπες αυτοκινήτου

Με μοναδικό γνώμονα την δική σας ασφάλεια και του οχήματος σας το κατάστημα Tsiougos Car Care, βρίσκεται πάντα δίπλα σας, επιλέγοντας με απόλυτο σεβασμό και ευθύνη ότι καλύτερο για το αυτοκίνητο σας.

Tsiougos Car Care
1ο χλμ Κοζάνης – Θεσσαλονίκης (περιοχή ΔΕΥΑΚ)
Τηλέφωνο: 6971541529
Βρείτε το στο facebook – Κλικ εδώ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.