Ξεπέρασαν κάθε προσδοκία οι ενδιαφερόμενοι για συμμετοχή στο πρόγραμμα «Τοπικές Ενεργειακές Κοινότητες Δυτικής Μακεδονίας»



Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΦΠΕ Δ.Μ. θέλει να ευχαριστήσει τους εκατοντάδες ενδιαφερόμενος από την Δυτική Μακεδονία και την Υπόλοιπη Ελλάδα που ξεπέρασαν κάθε προσδοκία στη υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στο πρόγραμμα «ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ»

Ήδη στις πρώτες 15 ήμερες της πρόσκλησης έχει καλυφτεί το 100% των συμμετοχών με αποτέλεσμα να κλείσει η διαδικασία της αίτησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Ως τόσο όσοι επιθυμούν να εγγραφούν στην λίστα αναμονής ως επιλαχόντες για την περίπτωση της αποχώρησης κάποιων επενδυτών, μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας όπου έχει αναρτηθεί νέα αίτηση για την λίστα επιλαχόντων.

Η ανάλυση της επενδυτικής πρότασης και οι αιτήσεις συμμετοχής για την λίστα επιλαχόντων θα είναι ανηρτημένες στο site του συνδέσμου μας www.sefpdm.gr

Σας ευχαριστούμε.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.