Κοροναϊός: Πολύ πάνω από τα 1.000 νέα κρούσματα αναμένονται για σήμερα Τρίτη 27/10



Με βάση τον πολύ υψηλό δείκτη θετικότητας και τον υψηλό αριθμό των τεστ

Την εδραία πεποίθησή του, σύμφωνα με την οποία αναμένεται να έχουν διενεργηθεί για σήμερα πολύ περισσότερα από 20.000 διαγνωστικά μοριακά τεστ για την ανίχνευση του νέου κοροναϊού SARS – COV 2 στη χώρα μας, διατύπωσε πριν από λίγη ώρα στο parapolitika.gr ο πρόεδρος του Εθνικού Οργανισμού Δημοσίας Υγείας (ΕΟΔΥ), Παναγιώτης Αρκουμανέας.

Με δεδομένο, λοιπόν, ότι ο λεγόμενος δείκτης θετικότητας, δηλαδή ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανά 100 τεστ, δεν θα είναι πολύ χαμηλότερος από το χθεσινό 5,97%, διαμορφώνεται η εξαιρετικά βάσιμη αναμονή, σύμφωνα με την οποία ο ΕΟΔΥ θα ανακοινώσει σήμερα συνολικό αριθμό νέων κρουσμάτων για όλα τη χώρα ο οποίος θα είναι καθαρά πάνω από τα 1.100.

Έτσι, ο Παναγιώτης Αρκουμανέας εμφανίσθηκε νωρίτερα σήμερα, σε συνέντευξή του, ως ιδιαιτέρως μετριοπαθής και συντηρητικός, όταν δήλωσε ότι «αναμένεται μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα να υπερβούμε τα 1.000 κρούσματα ανά ημέρα»…

Βεβαίως, ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ έσπευσε να σημειώσει ότι «αυτό είναι πιθανόν να συμβεί ακόμη και σήμερα».

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.