Συνεχίζονται οι συστηματικές απολυμάνσεις από τον Δήμο Κοζάνης



Ο Δήμος Κοζάνης υλοποιώντας στο έπακρο όλα τα μέτρα πρόληψης κατά της διασποράς του κορωνοϊού, προχώρησε από την έναρξη της πανδημίας σε συστηματικές απολυμάνσεις.

Σε συνέχεια της προσπάθειας περιορισμού της εξάπλωσης του covid-19, ο Δήμος πραγματοποιεί απρόσκοπτα απολυμάνσεις σε βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς, σε σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια), καθώς και στους χώρους που διεξάγονται οι λαϊκές αγορές σε όλο το εύρος του Δήμου.

Οι απολυμάνσεις πραγματοποιούνται από εξειδικευμένα συνεργεία, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα και με τη δέουσα προσοχή, ενώ θα συνεχιστούν για όσο χρονικό διάστημα απαιτηθεί και σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες τις πολιτείας.

Ο Δήμος Κοζάνης απευθύνει έκκληση προς τους πολίτες για την αυστηρή τήρηση των μέτρων ατομικής προστασίας και των κανόνων υγιεινής, ώστε να σπάσει η αλυσίδα μετάδοσης του κορωνοϊού.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.