Βραβεύτηκε η Κοζανίτισσα νοσηλεύτρια του Ευαγγελισμού Δερίλα Αικατερίνη στο 13ο Πανελλήνιο Νοσηλευτικό Συνέδριο



Ολοκληρώθηκαν στις 18 Οκτωβρίου 2020, οι εργασίες του 13ου Πανελλήνιου Επιστημονικού & Επαγγελματικού Νοσηλευτικού Συνεδρίου, της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδος, το οποίο πραγματοποιήθηκε από τις 15 – 18 Οκτωβρίου 2020, μέσω διαδικτύου, προσαρμοσμένο απόλυτα στις κατευθυντήριες οδηγίες πρόληψης για το COVID – 19 του Υπουργείου υγείας και του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας. To συνέδριο φιλοξενήθηκε στις εγκαταστάσεις του Independent Studies of Science and Technology στην Αθήνα και τελούσε υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Υγείας, του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων, του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος και του European Nursing Council.

Η συμμετοχή των Νοσηλευτών, των επαγγελματιών υγείας, καθώς και οι συμμετοχές από Έλληνες νοσηλευτές οι οποίοι εργάζονται στο εξωτερικό ήταν αθρόα και υπήρξε οικουμενική εκπροσώπηση των Νοσηλευτών.

Στο συνέδριο συμμετείχαν 1520 νοσηλευτές, επιστήμονες υγείας και φοιτητές νοσηλευτικής

Μετά το πέρας των εργασιών του συνεδρίου, έλαβαν χώρα οι τιμητικές βραβεύσεις της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδος, οι οποίες επικεντρώθηκαν σε μεμονωμένες βραβεύσεις επιστημόνων και πολιτικών προσώπων οι οποίοι συμμετέχουν στην αντιμετώπιση της πανδημίας και στο Νοσηλευτικό Προσωπικό των Νοσοκομείων Αναφοράς – Αναπληρωματικών Νοσοκομείων Αναφοράς COVID – 19 και των Νοσοκομείων τα οποία αντιμετώπισαν φυσικές καταστροφές.

Μεταξύ των βραβευθέντων νοσηλευτών και επιστημόνων υγείας ήταν και η Κοζανίτισσα Δερίλα Αικατερίνη, νοσηλεύτρια στη μονάδα μεσογειακής αναιμίας του νοσοκομείου Ευαγγελισμός, κατακτώντας το βραβείο πρωτότυπης Ερευνητικής Εργασίας: ΠΑ073 – «Αποσιδήρωση και ποιότητα ζωής των θαλασσαιμικών», μαζί με τις: Παναγιώτα Σταύρου, Κυριακή Παυλή, Χρυσούλα Καλκανά, Μαρία Κατσοχειράκη.

Η κα. Δερίλα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κοζάνη, ενώ τα τελευταία χρόνια ζει με την οικογένειά της και εργάζεται στην Αθήνα.

Σ.Ν. για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.