Ευχαριστήριο της συζύγου του Μπάμπη Κιουρτσίδη στον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργο Κασαπίδη



Αγαπητέ Γιώργο, αγαπητέ Περιφερειάρχη,

σε ευχαριστώ ολόψυχα και δημόσια ως οφείλω, για κάθε προσωπική σου προσπάθεια να στηρίξεις τον άνισο αγώνα που έδωσε στα Νοσοκομεία Κοζάνης & Βέροιας o σύζυγος μου Μπάμπης Κιουρτσίδης.

Χωρίς να λογαριάζεις κόπο, υποχρεώσεις και κούραση, ήσουν εκεί, όταν και όπως έπρεπε.

Δεν θα το ξεχάσω ποτέ και εύχομαι να είσαι πάντα υγιής και αξιόμαχος.

Επίσης εύχομαι να είσαι συνεχώς δίκαιος με τους υπαλλήλους της Περιφέρειας που προΐστασαι πολιτικά, εντοπίζοντας τα πραγματικά ικανά στελέχη και αναγνωρίζοντας τις προσπάθειες όσων εργάζονται για την πρόοδο του τόπου μας μέσα από τη δουλειά, την εμπειρία και τις γνώσεις τους.

Ζητώ κι εγώ όπως και όλοι οι συμπολίτες μου να προσπαθείτε να στηρίζετε συνεχώς το Μαμάτσειο Νοσοκομείο με κάθε τρόπο, καθώς ο σύζυγος στις λίγες στιγμές που μπορούσε να συνομιλήσει κατά τη διάρκεια της περιπέτειας της υγείας του, είχε θέσει έναν ακόμη στόχο:

Το Μαμάτσειο να βρει σύντομα τη χρηματοδότηση και να αποκτήσει τη δική του πλήρως εξοπλισμένη και στελεχωμένη Κλινική Χειρουργικής Θώρακος – Καρδίας.

Σε ευχαριστώ που στάθηκες ως Άνθρωπος δίπλα μας και κυρίως στο Μπάμπη, που έφυγε από τη ζωή έχοντας κλείσει ερμητικά μέσα του τις σκέψεις, τους προβληματισμούς και τις πιέσεις που καθημερινά του δημιουργούσε η θέση ευθύνης που κατείχε, συνεργαζόμενος επί 10 περίπου χρόνια και με τους τρεις αιρετούς Περιφερειάρχες.

Φούλη Ασλανίδου

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.