Βίντεο: Σαββατόβραδο καραντίνας στην Κοζάνη – Μειωμένη κίνηση, μάσκες παντού από τον κόσμο



Μειωμένη ήταν η κίνηση που παρατηρήθηκε στους δρόμους της Κοζάνης το Σάββατο βράδυ 17 Οκτωβρίου, δε θύμιζε σε τίποτα ένα συνηθισμένο Σαββατόβραδο, μετά την εφαρμογή της καραντίνας στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε Κοζάνης.

Από το πρωί της Παρασκευής 16 Οκτωβρίου, η Π.Ε Κοζάνης, έχει τεθεί σε κατάσταση κόκκινου συναγερμού σε επίπεδο 4, λόγω του αυξημένου επιδημιολογικού φορτίου.

Ο κόσμος στο μεγαλύτερο μέρος, φαίνεται να έχει συμμορφωθεί στα μέτρα που έχει ανακοινώσει η Πολιτική Προστασία για τον περιορισμό του covid-19.

Δείτε το βίντεο του KOZANILIFE.GR από το βράδυ του Σαββάτου στο κέντρο της Κοζάνης:

 

 

Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR

2 σχόλια στο άρθρο “Βίντεο: Σαββατόβραδο καραντίνας στην Κοζάνη – Μειωμένη κίνηση, μάσκες παντού από τον κόσμο

  1. Μόνο καραντίνα δεν θύμιζε το Σαββατοκύριακο. Σε κεντρικές οδούς όπως Γκέρτσου, 3ης Σεπτεμβρίου, Φιλίππου Β’ είχε πολλή κίνηση. Φανταστείτε τι θα γινόταν αν ήταν ανοιχτά τα καταστήματα εστίασης… Και στο στρατιωτικό γήπεδο πριν λίγες ώρες είχε πολύ κόσμο. Τώρα αυτό το λέτε καραντίνα;

  2. ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΟ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ.
    Η ΚΗΡΥΞΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΠΟ ΚΟΥΛΗ-ΣΚΟΡΔΑΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΤΗΛΑΝΑΦΤΗ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΩΝ ΑΠΕΙΘΑΡΧΩΝ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΞΩ.
    ΕΤΣΙ ΣΕ 15 ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΜΕΤΑ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ(ΤΟΥΣ ΜΟΝΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΟΥΛΗ)
    ΚΑΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ 150% ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΜΑΡΑΣ,ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ,ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΙΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΩΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΠΗΡΞΕ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.