Πως περιγράφει ο Κυριάκος Μιχαηλίδης την περιπέτειά του με το rapid test της Κοζάνης που τον έβγαλε θετικό ενώ ήταν αρνητικός σύμφωνα με τα τεστ που έκανε στη συνέχεια σε ιδιώτη



Από το προφίλ του Κυριάκου Μιχαηλίδη στο fb:

«Σήμερα το πρωί, όπως πολλοί συμπολίτες μας, πήγα και γω σε ένα από τα σημεία στην Κοζάνη όπου διεξήχθησαν τα τεστ ταχείας ανίχνευσης του κορονοιού SARS–COV2 (Rapid test) .

Δεν ένιωθα τίποτα, ούτε είχα κάποια υποψία ότι μπορώ να έχω κορωνοιό, απλά όπως και πολλοι άλλοι ετσι και γω πήγα αποκλειστικά και μόνο να κάνω το τεστ απο περιέργεια. Δε σας κρύβω ότι με έπιασε κρύος ιδρώτας όταν μου ανακοίνωσαν πως είμαι θετικός στον κορωνοϊό. Γύρισα στο σπίτι κι αμέσως τηλεφώνησα σε φίλους γιατρούς οι οποίοι και μου συνέστησαν ψυχραιμία. Ωστόσο δεν έμεινα μονο στις συμβουλές των γιατρών, πήγα σε ένα ιδιωτικό διαγνωστικό ιατρείο της περιοχής όπου έκανα, εγώ και γυναίκα μου, τόσο rapid test όσο και μοριακό τεστ. Επιστρέψαμε σπίτι και περιμέναμε κάποιες ώρες μέχρι να λάβουμε τα αποτελέσματα. Τα δεδομένα άλλαξαν αφού τα αποτέλεσματα του μοριακού ελέγχου έδειξαν ότι είμαι αρνητικός, κι όχι οριακά αρνητικός, αλλά καθαρά αρνητικός.

Δεν πρόκεται για ποντιακό ανέκδοτο αλλα για πραγματικότητα. Δεν είμαι ειδικός και δεν ξερω τι συνέβη πάντως ηθελα να μοιραστώ αυτη την περιπέτεια μαζί σας.»

Σημείωση kozanilife.gr: Ενδιαφέρον θα έχει και τα υπόλοιπα θετικά τεστ που έγιναν το μεσημέρι της Παρασκευής 16/10 στην Κοζάνη, να επανεξεταστούν σε κάποιο ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο.

Σ.Ν. για το KOZANILIFE.GR

7 σχόλια στο άρθρο “Πως περιγράφει ο Κυριάκος Μιχαηλίδης την περιπέτειά του με το rapid test της Κοζάνης που τον έβγαλε θετικό ενώ ήταν αρνητικός σύμφωνα με τα τεστ που έκανε στη συνέχεια σε ιδιώτη

  1. το μοριακο τεστ δεν βγαινει τοσο συντομα οσα μας λεει… εχει σκοπιμοτητα ή δεν ξερει τι τέστ ήτανε το δευτερο…

    1. Το μοριακο τεστ στο συγκεκριμενο διαγνωστικο κεντρο βγαινει σε 51 λεπτα με το μηχανημα απο Αμερικη και την επιμενη μερα το αργοτερο με την αλλη μεθοδο. Οποτε μην αμφιβαλλετε. Οσοι αργουν να τα βγαλουν τα στελνουν σε αλλα εργαστηρια εκτος Κοζανης και καθυστερουν λογω του χρονου που απαιτειται για τις μεταφορες.

  2. ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ.
    ΤΟ ΤΕΣΤ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ RAPID-AG TEST. ΜΕ 90% ΑΚΡΙΒΕΙΑ
    ΤΟ ΤΕΣΤ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΤΟ RT-PCR.(ΜΟΡΙΑΚΟ)(ΜΕ 99% ΑΚΡΙΒΕΙΑ)
    ΤΑ RAPID-AG ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΨΕΥΔΟΘΕΤΙΚΑ Η ΨΕΥΔΟΑΡΝΗΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.
    ΣΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΝΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΤΕΣΤ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ ΛΟΙΜΩΞΗ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΙΟ Η ΒΑΚΤΗΡΙΟ.
    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟ ΤΟ RAPID ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΜΕΤΑ PCR.
    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΑΠΟΥΣΙΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΩΝ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΙΠΟΤΕ.
    ΑΝ ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ ΕΜΦΑΝΙΣΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΚΡΥΟΛΟΓΗΜΑΤΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΙΟ ΠΟΥ ΕΝΤΟΠΙΣΕ ΤΟ RAPID.
    ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΕΙΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΘΕΡΑΠΟΝΤΑ ΙΑΤΡΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΜΕΛΗΣΕΤΕ.
    ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.
    ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ.

    1. Εγώ στην θεση του Μιχαηλίδη θα τους έκανα μήνυση και θα ζητούσα αποζημίωση για ψυχική οδύνη..

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.