Πραγματοποιήθηκε συνάντηση με θέμα την λειτουργία του 2ου ΕΠΑΛ Εορδαίας



Μετά από συνάντηση του Δημάρχου Εορδαίας Παναγιώτη Πλακεντά με το διευθυντή του 2ου ΕΠΑΛ Πτολεμαΐδας Ηλία Σβώλη και το διευθυντή 1ου Γυμνασίου Πτολεμαΐδας Σπύρο Αλεξιάδη, παρουσία της αντιδημάρχου Παιδείας, Εθελοντισμού και Κοινωνικής Μέριμνας Ρούλας Σεβαστού, του Προέδρου Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Κυριάκου Αντωνιάδη και του δημοτικού συμβούλου Ιωάννη Καραβασίλη, αποφασίστηκαν τα παρακάτω:

Να αποσυρθεί η εισήγηση του Προέδρου της Δ.Ε.Π. Εορδαίας, προς το Δημοτικό Συμβούλιο Εορδαίας, με θέμα: «Λήψη απόφασης για παραχώρηση αιθουσών στο 2ο ΕΠΑΛ Πτολεμαΐδας»

Η εξ ολοκλήρου παραχώρηση της αίθουσας αμφιθεάτρου του 1ου Γυμνασίου Πτολεμαΐδας, με την κατά περίπτωση σύμφωνη γνώμη του διευθυντή του, με βάση το πρόγραμμα που θα καταρτισθεί στο 2ο ΕΠΑΛ Πτολεμαΐδας.

Να υπάρξει ειδική μέριμνα και έλεγχος από τους Σχολικούς φύλακες για τον ξεχωριστό προαυλισμό των 2 σχολικών μονάδων.

Να υπάρξει συνεννόηση με τους μεταφορείς μαθητών (ιδιοκτήτες λεωφορείων) για την ασφαλή μεταφορά τους και την απρόσκοπτη λειτουργία των δρομολογίων.

Τα παραπάνω θα ισχύσουν έως την λήξη της φετινής σχολικής χρονιάς και κατόπιν, ενόψει της επόμενης σχολικής περιόδου, σε συνεργασία με την Δ/νση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης, θα προγραμματιστεί η οριστική λύση του ζητήματος.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τη δέσμευση να ενημερωθούν όλοι οι εμπλεκόμενοι, ώστε τη ερχόμενη Δευτέρα να αποκατασταθεί η λειτουργία του σχολικού συγκροτήματος.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.