Συλλυπητήρια μηνύματα για την απώλεια του Χαράλαμπου Κιουρτσίδη

Σήμερα αποχαιρετούμε έναν ξεχωριστό άνθρωπο και άψογο συνεργάτη κατά τη διάρκεια της πενταετούς μας θητείας, τον Προϊστάμενο της ΕΔ.Υ.Ε.Π. / Π.Δ.Μ., κ. Χαράλαμπο Κιουρτσίδη, που με τη συμβολή του άφησε το αποτύπωμά του στην περιοχή.

Εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.

Γραφείου Τύπου
‘Ανατροπή – Δημιουργία’


Το Συλλυπητήριο Μήνυμα του Δημάρχου Γρεβενών για την απώλεια του Χαράλαμπου Κιουρτσίδη

Σήμερα όλη η Δυτική Μακεδονία πενθεί βαρύτατα καθώς έφυγε από κοντά της ένας σπουδαίος άνθρωπος και λαμπρός επιστήμονας που συνέβαλλε τα μέγιστα στην αναπτυξιακή προοπτική του τόπου μας. Ο λόγος για τον Χαράλαμπο Κιουρτσίδη ο οποίος μέσα από την ακούραστη και πολύχρονη δράση του ως Προϊστάμενος της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρειάς μας, υπήρξε ένας πολύτιμος συνεργάτης και άξιος συμπαραστάτης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Με τον Μπάμπη συνεργαστήκαμε στενά για πάνω από 10 χρόνια με στόχο την αντιμετώπιση κρίσιμων θεμάτων και την επίλυση διαχρονικών προβλημάτων των Γρεβενών και αυτό που πάντα θα θυμάμαι είναι οι αποτελεσματικές και δίκαιες λύσεις που έδινε με γνώμονα το καλό της περιοχής μας και των κατοίκων της. Λύσεις που πήγαζαν από τον ακέραιο χαρακτήρα του, τις εμπεριστατωμένες γνώσεις του και τη χαρακτηριστική εργατικότητά του. 

Θέλω να εκφράσω τα πιο θερμά και ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του, ευχόμενος “καλό κατευόδιο” στο μεγάλο του ταξίδι. Καλό Παράδεισο, φίλε.

Γιώργος Δασταμάνης

 Δήμαρχος Γρεβενών


Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας | Συλλυπητήριο μήνυμα για τον εκλιπόντα Χαράλαμπο Κιουρτσίδη

Οι Πρυτανικές Αρχές του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη και τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος Χαράλαμπου Κιουρτσίδη. Ο Χαράλαμπος Κιουρτσίδης από τη θέση του Προϊσταμένου της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Δυτικής Μακεδονίας υποστήριξε την υλοποίηση σημαντικών έργων στο Πανεπιστήμιό μας και συνέβαλλε στην αξιοποίηση ευρωπαϊκών πόρων για την ανάπτυξη της Δυτικής Μακεδονίας. 


Συλλυπητήριο Μήνυμα του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας για την απώλεια του Χαράλαμπου Κιουρτσίδη

Η απώλεια του συνεργάτη και Προϊσταμένου της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Δυτικής Μακεδονίας,  Χαράλαμπου Κιουρτσίδη μας συγκλόνισε και μας γέμισε θλίψη. 

Ο Μπάμπης, υπηρέτησε για πολλά χρόνια ως επιστήμονας και τεχνοκράτης με ευθύνη και ευσυνειδησία την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, αφήνοντας το δικό του στίγμα του στην ανάπτυξη της περιοχής.

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας εκφράζει τα ειλικρινή και θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.


Συλλυπητήριο μήνυμα του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας για την απώλεια του Κιουρτσίδη Χαράλαμπου

   Με λύπη μου πληροφορήθηκα πως έφυγε τα ξημερώματα  από τη ζωή ο Χαράλαμπος Κιουρτσίδης, Προϊστάμενος της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Δυτικής Μακεδονίας.

   Θα ήθελα να εκφράσω την θλίψη μου  και τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια για τον θάνατο του. Με το ήθος του, την εργατικότητα του και την επαγγελματική του καταξίωση κέρδισε τον σεβασμό και την εκτίμηση όλων. Η επαγγελματική του πορεία υπήρξε συνεπής και υπηρέτησε τις ιδέες του με εντιμότητα και μαχητικότητα.

   Θα μείνει για πάντα στη μνήμη όλων μας, ως υπόδειγμα υπαλλήλου και απαράμιλλου ήθους. Το φιλότιμο και η καλοσύνη του θα μας λείψουν.

 Εύχομαι δύναμη και κουράγιο στην οικογένεια και τους οικείους του.


Εκφράζουμε την βαθιά μας θλίψη για το θάνατο του Προϊσταμένου της Διαχειριστικής Αρχής Χαράλαμπου Κιουρτσίδη. 

Υψηλόβαθμο και ικανό στέλεχος  της Δημόσιας Διοίκησης, υπηρέτησε την προσπάθεια για την ανάπτυξη της Περιφέρειας επί σειρά ετών προσφέροντας τις δυνάμεις του. 

Ας είναι ελαφριά η  Δυτικομακεδονική γη που θα τον σκεπάσει. 

Στην  οικογένεια του εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια. 

Γραφείο Τύπου 

Συνδυασμού «ΕΛΠΙΔΑ»


Συλλυπητήριο μήνυμα Γιώργου Αμανατίδη για τον θάνατο του Χαράλαμπου Κιουρτσίδη

Με μεγάλη μου λύπη πληροφορήθηκα τον θάνατο του Μπάμπη Κιουρτσίδη. Ο Μπάμπης υπήρξε σπουδαίος άνθρωπος και με τιμούσε χρόνια με τη φιλία του. Μαχητικός, δραστήριος μέχρι το τέλος και πάντα αξιοπρεπής. Με ιδέες που έβλεπαν μπροστά.

Τον γνώρισα όταν εργαζόμασταν μαζί στην ΑΝΚΟ, στα πρώτα χρόνια μετά τη δημιουργία της. Τον εκτίμησα ως άνθρωπο και ως επαγγελματία.

Μετέπειτα ως Προϊστάμενος της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Δυτικής Μακεδονίας, επί σειρά ετών, προσέφερε μεγάλο έργο στην ανάπτυξη της περιοχής.

Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.


Ο ΣΠΕΔΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, εκ μέρους των μελών του ΔΣ, εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια του για την απώλεια του Προϊσταμένου της ΕΔ.Υ.Ε.Π. της Περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας, κ. Χαράλαμπου Κιουρτσίδη. Εις μνήμην του έγινε δωρεά προς τις δομές πρόνοιας του Δήμου Κοζάνης. 

Με τιμή, 

Τσιομπάνου Μαρία

Πρόεδρος Δ.Σ. ΣΠΕΔΕ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.