Βίντεο: Η άφιξη και οι πρώτες δηλώσεις του Takayuki Morimoto, του νέου αποκτήματος της ΑΕΠ Κοζάνης



Στις 08.25 ώρα Ελλάδος προσγειώθηκε το αεροπλάνο στο αεροδρόμιο “Φίλιππος” της Κοζάνης, στο οποίο επέβαινε το νέο αστέρι της Α.Ε.Π. ΚΟΖΑΝΗΣ, Takayuki Morimoto, συνοδευόμενος από συνεργάτες της PPA.WORLD.

Το Γιαπωνέζο ποδοσφαιριστή, υποδέχθηκαν τα διοικητικά στελέχη της ΑΕΠ, Αντώνης Ζερβανταρίδης, Δημήτρης Κουσίδης, Γιάννης Χλιάπας, Χρήστος Χριστοφορίδης, Ζήσης Παπαδόπουλος, Αναστάσιος Εμμανουηλίδης και ο Υπεύθυνος επικοινωνίας & Εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας Παναγιώτης Θεοδωρίδης, εμφανώς ικανοποιημένοι για την ολοκλήρωση του μεγάλου μεταγραφικού deal.

Αίσθηση προκαλεί η ιδιαίτερη αναφορά από ΜΜΕ του εξωτερικού, κυρίως της Ιαπωνίας και της Ιταλίας, στα Πρωταθλήματα των οποίων είχε κορυφαία αγωνιστική παρουσία επί σειρά ετών.

Ο Takayuki Morimoto πέρασε ήδη με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και από σήμερα θα συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις της ομάδας.

2 σχόλια στο άρθρο “Βίντεο: Η άφιξη και οι πρώτες δηλώσεις του Takayuki Morimoto, του νέου αποκτήματος της ΑΕΠ Κοζάνης

  1. Που είναι ρε παιδιά τα ταλέντα από της ακαδημίες της Κοζάνης που πλήρωναν της συνδρομές στου δεητζήδες παράγοντες τι έγινε τα στείλατε στο εξωτερικό για καριέρα.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.