Το πρόγραμμα εορτασμού για τα φετινά Ελευθέρια της Πτολεμαΐδας από τον Τουρκικό ζυγό

Από την 8η πρωινή της 14ης Οκτωβρίου 2020 ημέρα Τετάρτη, μέχρι τη δύση του ηλίου της 15ης Οκτωβρίου 2020 ημέρα Πέμπτη, θα σημαιοστολιστούν όλα τα Δημόσια και Δημοτικά καταστήματα, Ν.Π.Δ.Δ., τράπεζες και οικίες.
Θα φωταγωγηθούν όλα τα Δημόσια και τα Δημοτικά καταστήματα, τα καταστήματα των Ν.Π.Δ.Δ. και των τραπεζών κατά τις βραδινές ώρες της 14ης και 15ης Οκτωβρίου 2020.

Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2020
Ώρα 07:30 θα σημάνουν χαρμόσυνα οι καμπάνες των Εκκλησιών και η Φιλαρμονική «Αριστοτέλης» του Δήμου Εορδαίας θα παιανίσει τον Εωθινό.
Ώρα 09:00. Έπαρση της Σημαίας στην Κεντρική Πλατεία Πτολεμαΐδας.
Ώρα 10:30 θα τελεσθεί η επίσημη Δοξολογία για την εθνική επέτειο της απελευθέρωσης της Πτολεμαΐδας από τον τουρκικό ζυγό, στον Ιερό Ναό Αγίου Στεφάνου και Οσίας Παρασκευής της Επιβατινής Πτολεμαΐδας, χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας κ.κ Θεοκλήτου.
Ώρα 18:00: Υποστολή της Σημαίας.

Σημείωση. Λόγω των μέτρων που έχουν ληφθεί για την αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς Covid-19 (Φ.E.K. Β’4428/7-10-2020), γνωστοποιούμε ότι ο φετινός εορτασμός για την 108η επέτειο της απελευθέρωσης της Πτολεμαΐδας από τον τουρκικό ζυγό θα γίνει σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις.

Ο Δήμαρχος Εορδαίας
Παναγιώτης Ν. Πλακεντάς

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.