Ανακοίνωση της ΔΕΥΑΚ για την έναρξη της τηλεθέρμανσης ΚοζάνηςΗ ΔΕΥΑ ΚΟΖΑΝΗΣ ενημερώνει το καταναλωτικό της κοινό ότι η παρεχόμενη υπηρεσία τηλεθέρμανσης διατίθεται για την πόλη της Κοζάνης και τους διασυνδεδεμένους οικισμούς Νέας Χαραυγής και ΖΕΠ του Δήμου Κοζάνης από τις 13 Οκτωβρίου 2020 για την 28η συνεχή περίοδο θέρμανσης 2020/2021 και θα ολοκληρωθεί μέχρι τις 15/10/2020, έχοντας ολοκληρώσει τις διαδικασίες προθέρμανσης και προετοιμασίας του δικτύου.

Με την έναρξη της νέας περιόδου, θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε, για μια ακόμα φορά, στους καταναλωτές μας, την υποχρέωση της εμπρόθεσμης εξόφλησης των λογαριασμών της Τηλεθέρμανσης, ή τη ρύθμιση των οφειλών τους, σύμφωνα με τους τρόπους διακανονισμού που ισχύουν.

Για οποιοδήποτε λειτουργικό πρόβλημα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Εξυπηρέτησης καταναλωτών της Τηλεθέρμανσης που βρίσκεται στο νέο κτίριο της ΔΕΥΑ ΚΟΖΑΝΗΣ, στη διεύθυνση 2ο χλμ. Ε.Ο. Κοζάνης-Θεσσαλονίκης, και στο τηλέφωνο 24610- 51555.

ΠΑΝΟΥΣΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΔΙΕΥΘ/ΝΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΗΛ/ΝΣΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.