Ο Δήμος Εορδαίας στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας



Την έμπρακτη συμπαράσταση τους προς τους πληγέντες της Θεσσαλίας απέδειξαν ο Δήμος Εορδαίας και οι πολίτες του, με την αποστολή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης σε Καρδίτσα και Μουζάκι. Πιο συγκεκριμένα αντιπροσωπεία του Δήμου Εορδαίας, με επικεφαλής την Αντιδήμαρχο Παιδείας, Εθελοντισμού και Κοινωνικής Μέριμνας Ρούλα Σεβαστού και τον Αντιδήμαρχο Καθημερινότητας, Καθαριότητας & Πρασίνου Χρήστο Κεσκερίδη, παρέδωσαν το πρωί του περασμένου Σάββατου τα συγκεντρωθέντα είδη από προσφορές φορέων, σωματείων και συλλόγων της περιοχής μας, στους αρμόδιους των Δήμων Καρδίτσας και Μουζακίου.

Οι αντιδήμαρχοι εξέφρασαν, προς τους πληγέντες κατοίκους της Θεσσαλίας, τόσο τη δική τους συμπαράσταση όσο και όλων των συνδημοτών μας, ενώ κατά τη διάρκεια της παράδοσης ο Δήμαρχος Καρδίτσας Βασίλης Τσιάκος επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Δήμαρχο Εορδαίας Παναγιώτη Πλακεντά τον οποίο, αφού ευχαρίστησε για την υλική και ηθική αρωγή, τον ενημέρωσε για την κατάσταση που διαμόρφωσε η πλημμύρα στην πόλη και στα χωριά της περιοχής, όπως και για τις προσπάθειες αποκατάστασης των ζημιών που καταβάλλονται από όλες τις αρμόδιες αρχές.

Τέλος να σημειώσουμε ότι τα είδη που παραδόθηκαν προς τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας ήταν: Προϊόντα ξηράς τροφής μακράς διάρκειας, κλινοσκεπάσματα και είδη προσωπικής υγιεινής.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.